Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
More dete ti znais li kolku ziteli e KAVADARCI A KOLKU STRUMICA I KOLKU E KAPACITETOT NA SALATA JASMIN VO KAVADARCI.
Izgleda oti pojma nemas.

хаха знам и често одам таму ... не мора да ми кажуваш ... пошто во таа сала немам пораз ...

шо не га препеете јас сум луд јас сум јак јас сум струмички мањак у јас сум луд јас сум јак јас сум кавадаречки сељак хах

ееее друже как ти текна за тааа песна ... богами треба да га пеет ...

DALE DALE STRUMICA!!......kako e novata pesna a? sto ke kazete ne zastanavme 10 min...cela sala ni aplaudirase:D AJDUCI ZAKON

Население на Струмица околу 60 000
Население на Кавадарци околу 36 000 од последниот попис.:wink:
Општина Струмица:56,400 жители
Град Струмица:36.500 жители
Село Кавадарци:18,500 жители

хаха.. абе саа нивна е мош и таа песна јас да ги питам хаха... препеејте си га бе вии га измислиите и таа

DALE DALE STRUMICA!!......kako e novata pesna a? sto ke kazete ne zastanavme 10 min...cela sala ni aplaudirase:D AJDUCI ZAKON

Супер е, ја пеевме без престан во 1 четвртина. Ама треба уште да се извежба, не ја знаат сите да ја пеат убаво.

Така грмеше цела сала од таа песна, а сите да знаат да ја пеат убаво ќе грмеше уште повеќе.
Ќе ја научат.:wink:

Население на Струмица околу 60 000
Население на Кавадарци околу 36 000 од последниот попис.:wink:

ЛООООЛ 36 000 ова не е точно ... сега ке ти ја кажам точната бројка ...

ееее друже как ти текна за тааа песна ... богами треба да га пеет ...
Кавадарчани јаки,дај не заебавај,да ти го украдат транспарентот,пред очите...Да одиш на утакамица со електрични тапани,не е лесно...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom