Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

На водно, Во Парк, и на др. места ама најтрагично е дрво пијан не знаеш ни како почнало ни како завршило се будиш и ти нормално се однесуваш со неа... а она ми вика Нокеска имавме Секс не се секаваш? -Јас патос :kesa::kesa::kesa: и јас да се извадам викам Дааааа се секавам како може да не се секавам :pos2:

На педалинка среде езеро :) Велешко :)
и некои други места кои не би ги спомнувал ..:)

Аман бе,од сите страни те гледале :)))

хехех
па ја убедив дека не се гледа :) а и фанав малце накај трските :)

а и во кајче исто на велешко навечер беше интересно :)

Алал да ти е.Ептен била напалена чим ти поверувала :)))Па и трските ептен се далеку и нема рибари,ама ич :))
Стварно треба муда за на Велешко,од едната страна се гледа кој се сонча на другата :pos:

На водно, Во Парк, и на др. места ама најтрагично е дрво пијан не знаеш ни како почнало ни како завршило се будиш и ти нормално се однесуваш со неа... а она ми вика Нокеска имавме Секс не се секаваш? -Јас патос :kesa::kesa::kesa: и јас да се извадам викам Дааааа се секавам како може да не се секавам :pos2:

Не мислиш дека може те лаже? Ние женските малку порасипани сме :)

Алал да ти е.Ептен била напалена чим ти поверувала :)))Па и трските ептен се далеку и нема рибари,ама ич :))
Стварно треба муда за на Велешко,од едната страна се гледа кој се сонча на другата :pos:

Одамна беше тоа душо :)
во времињата кога многу не му ја мислев :smir:

Не мислиш дека може те лаже? Ние женските малку порасипани сме :)

ХАхаа знаш дека на тоа не ми текна дека може ме лаже, ама тоа беше после журка така ДА имаше другари кои го потврдија тоа :) заникаде сум ахахаха

ХАхаа знаш дека на тоа не ми текна дека може ме лаже, ама тоа беше после журка така ДА имаше другари кои го потврдија тоа :) заникаде сум ахахаха

Другарите гледале додека ти си имал секс?

На летна тераса од ресторан, навечер....

Нешто свежо. На шанќерски стол, ваков:

gemini-bar-chair.jpg

Натртена на мотор ја имав, на аутопут, накај велес, а и една ја натртив на аутопут накај аредром, со главата набиена у пенџер од кола и онака, ттооооо мајсторе, ради одзади!

Инаку да не се повторувамЧ плевна, тераса, балкон, кафиќ, диско, билијард, улица, зад манастир, на плажа преку ден, у вц дур мајка и риба килим поред врата, у дом на АРМ, у МНТ, на факултет, у авион итн
au nekoj ja pretera so falenjevo, po godinive i po reputacijata bi rekol deka si administrator ama ne e toa pozicija na kloja kazuvas kolku ti e golem, poleka ne se vozbuduvaj tolku koga imas tastatura pred tebe
inaku on topik
vo wc vo gimnazija i jakoto e so ne fatija:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom