I
InF3cTeD
Гостин
на 11 Март од 20:45,а во ист термин се игра и Панатинаикос-МарусиМомци кога играме со Барселона?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на 11 Март од 20:45,а во ист термин се игра и Панатинаикос-МарусиМомци кога играме со Барселона?
па дообро,најдобрите нема да им играат што е доказ повеќе дека ќе им биде дадена победа на Марусиsad je definitivno da nece igrati Spanulis,Dijamantidis,i Pekovic najverovatnije,a pod znakom pitanja je i Perperoglu ....danas je bilo samo 8 igraca na treningu ... bravo grci,svaka vam cast![]()
![]()
![]()
![]()
Ова грциве од такт ме вадат,ама сепак се надевам дека ќе тепат со кој тим и да искочат!
Pita Tegi Duleta:Šta očekujete od sastanka skupštine NLB lige a Dule mu odgovara:Ništa,ja lično ne očekujem ništa.(e,da nam je u fudbalu jedan Dule...)
:tv::tv:
sad je definitivno da nece igrati Spanulis,Dijamantidis,i Pekovic najverovatnije,a pod znakom pitanja je i Perperoglu ....danas je bilo samo 8 igraca na treningu ... bravo grci
Ова грциве од такт ме вадат,ама сепак се надевам дека ќе тепат со кој тим и да искочат!
Момци а што во случај ние да тепамо против Барселона, а и Маруси да тепа против Панатинаикос се гледа подобрата кош-разлика на сите натпревари што ги имаат двата тима или разликата во меѓусебните дуели?
Момци а што во случај ние да тепамо против Барселона, а и Маруси да тепа против Панатинаикос се гледа подобрата кош-разлика на сите натпревари што ги имаат двата тима или разликата во меѓусебните дуели?
ПАО - Маруси играат од 18:00на 11 Март од 20:45,а во ист термин се игра и Панатинаикос-Маруси