Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
sad je definitivno da nece igrati Spanulis,Dijamantidis,i Pekovic najverovatnije,a pod znakom pitanja je i Perperoglu ....danas je bilo samo 8 igraca na treningu ... bravo grci
clap.gif
,svaka vam cast
banghead.gif
banghead.gif
banghead.gif

Ова грциве од такт ме вадат,ама сепак се надевам дека ќе тепат со кој тим и да искочат!

Pita Tegi Duleta:Šta očekujete od sastanka skupštine NLB lige a Dule mu odgovara:Ništa,ja lično ne očekujem ništa.(e,da nam je u fudbalu jedan Dule...)
:tv::tv:

sad je definitivno da nece igrati Spanulis,Dijamantidis,i Pekovic najverovatnije,a pod znakom pitanja je i Perperoglu ....danas je bilo samo 8 igraca na treningu ... bravo grci
clap.gif
,svaka vam cast
banghead.gif
banghead.gif
banghead.gif

Ова грциве од такт ме вадат,ама сепак се надевам дека ќе тепат со кој тим и да искочат!

Pita Tegi Duleta:Šta očekujete od sastanka skupštine NLB lige a Dule mu odgovara:Ništa,ja lično ne očekujem ništa.(e,da nam je u fudbalu jedan Dule...)
:tv::tv:
па дообро,најдобрите нема да им играат што е доказ повеќе дека ќе им биде дадена победа на Маруси :tapp:

И Јасикевичиус им е повреден, незнам колку би можел да игра против Маруси... уште Дру Николас да се повреди и :kesa:

Сепак верувам во Жељко, и дека нема да не разочара... сепак тој е Запишан со златни букви во Историјата на КК Партизан како тренер кои ја освои титулата Европски Првак и не верувам дека екипа како Маруси му е побитна од Партизан :pipi:

Само да победат па со кој сакаат нека играт ! :toe:

Жељко Обрадовиќ не верувам дека ке изгуби во четврток (11.03.2010) од Маруси, освен ако Маруси не изигра некоја еxтра утакмица. Не само што е поранешен тренер и играч на КК Партизан туку и Пао ќе игра и за своето реноме а тоа со кој играчи ке игра а со кои не тоа сметам дека се чисти шпекулации. Иако не се палсираме понатаму КК Партизан покажа дека е клуб за кој Европа најозбилно треба да рачуна дека наскоро повторно ке биде шампион на континентот.Дуле 009

Момци а што во случај ние да тепамо против Барселона, а и Маруси да тепа против Панатинаикос се гледа подобрата кош-разлика на сите натпревари што ги имаат двата тима или разликата во меѓусебните дуели?

Момци а што во случај ние да тепамо против Барселона, а и Маруси да тепа против Панатинаикос се гледа подобрата кош-разлика на сите натпревари што ги имаат двата тима или разликата во меѓусебните дуели?

Тоа второто :nesvest:

Ако Партизан победи тогаш сигурно е прв. Маруси во тој случај сигурно отпаѓа без разлика дали ќе победи со Панатинаикос или не. Тоа би била идеална варијанта но ...:). Како и да е мислам дека и покрај тоа што кај Панатинаикос нема да играат повеќе стандардни првотимци сепак се посилен тим и тоа ќе го покажат на теренот. Впрочем со Партизан одмараше Јасикевичиус а сега Спанулис нема да игра, така што и нема некоја драстична промена(само сум оптимист:)).

Јас мислам дека Барса има да не здрви таму,пошто се накурчени на нас,се бива ама некако не ми се верува дека може да направиме нешто!!!
Другава утакмица е многу побитна и сепак очекувам победа на Пао без разлика со кој тим ќе излезе.

Без лутење, мислам дека немате шанси против Барса и се ќе зависи од Пао-Маруси, и се надевам дека Пао ќе тепа, пошто се подобри иако утре нема да играат нивните клучни играчи, но сепак Пао е Пао и Жељко е Жељко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom