Која КЛАСА (не раса!) е најдобра?

koja e najdobra klasa(klasa ne rasa) :)

• Warrior

Гласови: 46 16,9%
  • Rogue

Гласови: 49 18,0%
  • Paladin

Гласови: 43 15,8%
  • Shaman

Гласови: 29 10,7%
  • Mage

Гласови: 54 19,9%
  • Warlock

Гласови: 49 18,0%
  • Priest

Гласови: 37 13,6%
  • Druid

Гласови: 32 11,8%
  • Hunter

Гласови: 35 12,9%

• Вкупно гласачи
    272
B

Blacks

Гостин
Со новиот пач најдобар дпс е паладинот.. Во батлграунд умираш за 3 сек од паладин.. А многу ми беше смешен фактот што во Арка хероик протекшн вориор направи најмногу дмг од сите нас .. Новиот пач стварно неизбалансирана работа.

*K!40*

КАТАКОМБА
Член од
26 октомври 2008
Мислења
57
Поени од реакции
1
Вака на прво Warlock е многу тежок да се игра, но кога ке крените поголем левел тогаш сте прав :zver: маж ке ви нема :smir:НАВИСТИНА!

*K!40*

КАТАКОМБА
Член од
26 октомври 2008
Мислења
57
Поени од реакции
1
Иначе и Mage многу си ги поштовам:smir:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Сега Паладиниве ти подобрија баеѓи. Играм со mage-от од еден другар праем рез на гробишта за 2 секунде ме снема со тоа џаџментот главата ми ја укопа у земја 4128 dmg, а овој само со гладиатор сет:pos: :pos:.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Brate prasanjevo ti e za mali deca ... Site klasi se dobri samo treba da znaes da gi igras ... Jas igram Rogue 70 lvl i nemoze da se kaze deka e najbolje ... Sekoja klasa si e dobra na svoj nacin samo treba trening i vezbanje za PvP igram WoW veke edna godina i sedum meseci i sum videl mnogu primeri kako sekoja klasa moze da tepa sekoja druga ...

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Abe Warlockot e najjak za PVP! Premnogu jaki magii... curse... ima pet... life drain... aoe spells... fear... howl of teror... mnogu jaki magii sto se koristat so "Soul Shard" Mnogu e imba* warlockot.

*imba-imbalance
Shorty n00bler4e pravo si. Kakov lock be? Ili warrior be? ste slusnale za ROGUE!!!! aloooooooo. Zarem do sega ne ste videle sto moze eden ROGUE da naprai be. Rogueto e taka konstruirano sto moze sekoja klasa komotno da ja pobedi, bez nikakvi seriozni poteskotii. Dovolno e samo da znae koja magija koga da ja iskoristim i ete PERFECT STUN!!!! sto moze eden CLOT (fustan4e)..... da naprai protiv rog aj shorty ziti majka kazimi. Ili warrior koga ke mu napuka bleeding i ke beka kako pizda celo vreme dur ovoj umre od bleeding. Ili shaman kakov shaman be nema od stun-nema da mrdne. Da bideme realni, za PVP nema ramen na ROGUE koj saka neka re4e, za pve nesum mnogu upaten nemozam da komentiram.

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Warlock зошто синот на газдата на blizard игра warlock и најјак е напраен

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Shorty n00bler4e pravo si. Kakov lock be? Ili warrior be? ste slusnale za ROGUE!!!! aloooooooo. Zarem do sega ne ste videle sto moze eden ROGUE da naprai be. Rogueto e taka konstruirano sto moze sekoja klasa komotno da ja pobedi, bez nikakvi seriozni poteskotii. Dovolno e samo da znae koja magija koga da ja iskoristim i ete PERFECT STUN!!!! sto moze eden CLOT (fustan4e)..... da naprai protiv rog aj shorty ziti majka kazimi. Ili warrior koga ke mu napuka bleeding i ke beka kako pizda celo vreme dur ovoj umre od bleeding. Ili shaman kakov shaman be nema od stun-nema da mrdne. Da bideme realni, za PVP nema ramen na ROGUE koj saka neka re4e, za pve nesum mnogu upaten nemozam da komentiram.
Да, и само ти ако го играш... сите да ти појдат еден по еден, ке ги победиш...:tapp::coffee::duel:

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Вака на прво Warlock е многу тежок да се игра, но кога ке крените поголем левел тогаш сте прав :zver: маж ке ви нема :smir:НАВИСТИНА!
Ме изнасмеја стварно :pos2: warlock = Дот Дот Дот + Fear= Едно тешко играње ау :vozbud:

B

Blacks

Гостин
Hmm... Disc priest si igra majtap so rogue ... barem jas taka pravam :baeh:
a klasi koi mi se malce po zaebani se retri paladin ili bilo koj specc warrior..

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Hmm... Disc priest si igra majtap so rogue ... barem jas taka pravam :baeh:
a klasi koi mi se malce po zaebani se retri paladin ili bilo koj specc warrior..
Со disc priest ти е тешко да тепаш warrior ? Или со rogue ? Ако е со то првото незнам шо да речам , полесно нешто непостој.

Kajgana Shop

На врв Bottom