Shorty n00bler4e pravo si. Kakov lock be? Ili warrior be? ste slusnale za ROGUE!!!! aloooooooo. Zarem do sega ne ste videle sto moze eden ROGUE da naprai be. Rogueto e taka konstruirano sto moze sekoja klasa komotno da ja pobedi, bez nikakvi seriozni poteskotii. Dovolno e samo da znae koja magija koga da ja iskoristim i ete PERFECT STUN!!!! sto moze eden CLOT (fustan4e)..... da naprai protiv rog aj shorty ziti majka kazimi. Ili warrior koga ke mu napuka bleeding i ke beka kako pizda celo vreme dur ovoj umre od bleeding. Ili shaman kakov shaman be nema od stun-nema da mrdne. Da bideme realni, za PVP nema ramen na ROGUE koj saka neka re4e, za pve nesum mnogu upaten nemozam da komentiram.Abe Warlockot e najjak za PVP! Premnogu jaki magii... curse... ima pet... life drain... aoe spells... fear... howl of teror... mnogu jaki magii sto se koristat so "Soul Shard" Mnogu e imba* warlockot.
*imba-imbalance
Да, и само ти ако го играш... сите да ти појдат еден по еден, ке ги победиш...Shorty n00bler4e pravo si. Kakov lock be? Ili warrior be? ste slusnale za ROGUE!!!! aloooooooo. Zarem do sega ne ste videle sto moze eden ROGUE da naprai be. Rogueto e taka konstruirano sto moze sekoja klasa komotno da ja pobedi, bez nikakvi seriozni poteskotii. Dovolno e samo da znae koja magija koga da ja iskoristim i ete PERFECT STUN!!!! sto moze eden CLOT (fustan4e)..... da naprai protiv rog aj shorty ziti majka kazimi. Ili warrior koga ke mu napuka bleeding i ke beka kako pizda celo vreme dur ovoj umre od bleeding. Ili shaman kakov shaman be nema od stun-nema da mrdne. Da bideme realni, za PVP nema ramen na ROGUE koj saka neka re4e, za pve nesum mnogu upaten nemozam da komentiram.
Ме изнасмеја стварно :pos2: warlock = Дот Дот Дот + Fear= Едно тешко играње ауВака на прво Warlock е многу тежок да се игра, но кога ке крените поголем левел тогаш сте прав маж ке ви нема :smir:НАВИСТИНА!
Hmm... Disc priest si igra majtap so rogue ... barem jas taka pravam :baeh:Shorty n00bler4e pravo si. Kakov lock be? Ili warrior be? ste slusnale za ROGUE!!!! aloooooooo. Zarem do sega ne ste videle sto moze eden ROGUE da naprai be. Rogueto e taka konstruirano sto moze sekoja klasa komotno da ja pobedi, bez nikakvi seriozni poteskotii. Dovolno e samo da znae koja magija koga da ja iskoristim i ete PERFECT STUN!!!! sto moze eden CLOT (fustan4e)..... da naprai protiv rog aj shorty ziti majka kazimi. Ili warrior koga ke mu napuka bleeding i ke beka kako pizda celo vreme dur ovoj umre od bleeding. Ili shaman kakov shaman be nema od stun-nema da mrdne. Da bideme realni, za PVP nema ramen na ROGUE koj saka neka re4e, za pve nesum mnogu upaten nemozam da komentiram.
Со disc priest ти е тешко да тепаш warrior ? Или со rogue ? Ако е со то првото незнам шо да речам , полесно нешто непостој.Hmm... Disc priest si igra majtap so rogue ... barem jas taka pravam :baeh:
a klasi koi mi se malce po zaebani se retri paladin ili bilo koj specc warrior..