Бар

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Ајде освежи се малку, доста се нервираш. :)

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Еце мила..Реактив..
Земете си соба, или барем разменете си месинџер кревате шеќер со злато и срце на други форумџии.
Башка еце не верувам дека кога си на работа смееш да флертуваш и да стануваш злато,сребро,брозна,металик,челик,пластика...................

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Еце мила..Реактив..
Земете си соба, или барем разменете си месинџер кревате шеќер со злато и срце на други форумџии.
Башка еце не верувам дека кога си на работа смееш да флертуваш и да стануваш злато,сребро,брозна,металик,челик,пластика...................
Хахаха, нема потреба од соба, Фокси. :pos2:
Знам дека не смеам да флертувам додека сум на работа, но не го правам тоа, само си разговараме во баров додека нема работа, како што правиме и јас и ти. :)

R

reactive89

Гостин
Еце мила..Реактив..
дефинитивно NO COMMENT!!! :pos:
Како што кажа Еце... само си зборевме :smir:

п.с. друго неодговарам... реков само зборевме...:pos:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Знам дека е касно, затоа ќе прашам кој ќе се напие сабајле кафенце со мене? :)
Мислам, не гарантирам дека ќе станам сабајле, бидејќи сега ќе излегувам и не знам кога ќе се вратам, ама кога ќе станам - тогаш. :icon_lol:
Кандидати? :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ГОРИ КАФИЧОТ ЛУЃЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!

R

reactive89

Гостин
Бар е, убаво ти пишува, не знам што не ти е јасно. :wink:
Ти треба нешто?
хахаха... да али баров некако во послениве денови како да не работи како бар... како и да е... дај нешто за разладување... и стивнување на работите... нешто и плус боза :) :vozbud: хаха

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
хахаха... да али баров некако во послениве денови како да не работи како бар... како и да е... дај нешто за разладување... и стивнување на работите... нешто и плус боза :) :vozbud: хаха
Повели нарачката, туку зошто не работи како бар???

R

reactive89

Гостин
Повели нарачката, туку зошто не работи како бар???
фала :back:
епа како што гледам по постовите сеуште седи таа тензија од тогаш... се надевам оти се ќе се поврати... :)
Инаку е бар, за бар...

Kajgana Shop

На врв Bottom