Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
А да?
Ај види откога сум член. :smir:

џабе ... кога не си ја сватила поетната на играчницата....

т.е. тоа е уште полошо ... 2 години си член и уште не си сватила ? пффф изгледа тешко капираш

А пошто и баров изгледа ко да е вистински и кока колата мора да е вистинска а да не сакаш по екран да тече?

Да бе, од циго му купуваш Кока-Кола. :pos:
Ако ако, после јас не чинам. :)

џабе ... кога не си ја сватила поетната на играчницата....

т.е. тоа е уште полошо ... 2 години си член и уште не си сватила ? пффф изгледа тешко капираш
Ма немојјјј!
Зарем играчницата има поента?
Имам јас сфатено што треба, не се секирај ти за мене. :smir:
А и да немам сфатено не ме боли, јас барем имам вистински живот за разлика од тебе кој нон стоп си во играчница. :smir:

А пошто и баров изгледа ко да е вистински и кока колата мора да е вистинска а да не сакаш по екран да тече?

никаде не го реков тоа :raz:

тоа може на еце да и го кажеш оти таа инсистира да не се "служи" алкохол на малолетни ко да е реален барот :smir:

Ако продолжите вака ќе ви го викнам обезбедувањето, Еце мила те молам не си загрозувај работно место..Мак Тигар ти арен си одамна не сум те видела?

s_cocacola.jpg

и сватете дека не сум малолетник бе ЛОЛ!

Ако продолжите вака ќе ви го викнам обезбедувањето, Еце мила те молам не си загрозувај работно место..Мак Тигар ти арен си одамна не сум те видела?

арен сум ... ти?

никаде не го реков тоа :raz:

тоа може на еце да и го кажеш оти таа инсистира да не се "служи" алкохол на малолетни ко да е реален барот :smir:
не беше за тебе наменет постот грешно си ме сватил, за големиот јебач беше он нешто се бунеше..како и да е убав помин во барот ако треба нешто кажете пошто си бегам уште малце..:smir:
инаку арна сум да еве си седам по дома..

ај да не седиш тогаш џабе дај една фанта манго!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom