Нај кул место за излегување во вашиот град!

doete

[
u sabota po povod sv valentajn ili kako sakate sv tripun :) koj kako go slavi zavisi doete u klub pozitiv bifso lagaraz pocnuva mestoto pak so jaki zabavi pa doete videte karsi katolicka e odma vlez bezplaten koj saka moze da dojde :helou::helou::helou:

pa povelete u klub pozitiv karsi katolicka u sabota jaka house muzika i mnogu zenski :)

малце оф топик ама кај се наоѓа фм кафе во ск?
сакам да го посетам... затоа. :smir:

Има повеќе а и секако зависи од перцепцијата за зборот кул. За мене е кул да идам у мамас на неколку пијачки, па на шанк да речеме у хавана или во маракана и после да се довршам во балет. Зборам за навечер. Преку ден, ганза ил наџак, па и перо е добар, со добро друштванце на ракиичка, попладневна теревенка и се качуеш клен пијан у 15 накај дома(пошо парите шо ти биле за такси си ги дал за уше една чаша ракија) да те однесе спиеш и вечерта се развалуеш негде пак. Другиот ден откоа ќе се отрезниш учиш завршуеш обврски од волонтирање и идеш да играш сони. За целово ова време девојка ти те мрази шо си дрво пијан и недостапен на мобилен пошо не стасуеш да го напуниш.

Club Cartel,club Colosseum,Penguin Pub...:)
:salut:

Пјаца и Маракана....на овие места имам најкул шмек секогаш :)...рајата е таква шо иде на овие две места. Убава раја и искулирана :)

porta pub
marakana
havana
anja
custom pub
ова ми текнува во моментов, ама има уште сигурно

more najako e u tri bagremi kavadarci i aleksandrija

Мојот град Кавадарци за жал нема кул место :kesa:

New Age некако најопуштено и најкул

Piazza Liberta :D.
Ne za drugo tuku knigite mi davaat inspiracija za CITANJE.
I toa mnoooogu CITANJE :D.
Poslem ke razkazuvame na ulica

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom