Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
аууу овоа мора да се казни неможе вака....ајде ајде второ полувреме притисок одма

Добро е ова МОРА да се каже дека имавме среќа ама сега во второ сум сигурен дека Јокан ќе најде начин како да се избушат...
Богуновиќ да влезе сега место Клео според мене најдобро е!

Уфффффф последните 10 мин кога не добив удар, не верувам дека веќе ќе добијам :) абе луди се овие Божович, Гавранчич... Клео и Диара дуплирани при секој допир на топката и се тотално незабежливи... Љајич, Мореира и Обрадович ми се допажаат како играат ама другите како во грч да се... се надевам дека ќе се опуштат од притисокот и во второто полувреме ќе постигнеме гол барем за продолжеток, а зошто да не и два за победа... не се толку лоши АПОЕЛ... ГРОБАРИ на високо ниво, само уште 1-2 гола и супер ќе биде... :smir:

РЕСПЕКТ ЗА ТРАНСОТ КУМАНОВО

Диара незнам дали намерно не му додава на Клео,на 2 пати сам беше Клео а Диара ќе за замрси топката....
АЈМО ЦРНО БЕЛИ

Ајде ајде второ полувреме ги газиме :vozbud::vozbud:

И нека не ја просераваат темава некој фаци...:smir:

ахх
ајде сега:vozbud:

ајде Вашингтон:)

почнува нервоза да ме фаќа....многу бавно им одат нападите упм нека притиснат јакооооо оти ќе пукнам

Момци извинете вака што упаѓам, ама ме интересира имаше транспарент на стадион на кој пишува КУМАНОВО или мене така ми се причини?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom