Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Де Роси го повредил мускулот за време на пријателската утакмица Италија-Романија, 2 недели надвор од терените!

штета добро е шро се враќа пизаро па ќе може да надохнади :)

^да Васе Пизаро ќе ја игра улогата на Де Роси и знам дека ќе изигра супер

ваков среден ред очекувам во Сабота
...............................Пизаро....................................
Симплицио.....................................................Греко

има некој промени во распоредот, со Милан играме на 18-ти Декември но во 20 и 45, тоа е Сабота.

--- надополнето ---

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Ranieri believes in the Scudetto-[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]е така го сакам, прочитав дури верувал и во освојување на ЛШ
"I believe I can fly" :pos:
шала настрана доколку дојдат шеиците или некој вујче од Америка, се си бива, до душа ние и вака сме јаки :)
еве сега со Удинезе се очекува Адриано да одигра некоја минута!
[/FONT]

има некој промени во распоредот, со Милан играме на 18-ти Декември но во 20 и 45, тоа е Сабота.

--- надополнето ---

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Ranieri believes in the Scudetto-[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]е така го сакам, прочитав дури верувал и во освојување на ЛШ
"I believe I can fly" :pos:
шала настрана доколку дојдат шеиците или некој вујче од Америка, се си бива, до душа ние и вака сме јаки :)
еве сега со Удинезе се очекува Адриано да одигра некоја минута!
[/FONT]

јас колку што прочитав на еден портал демек во јануари ке си заминел точно е ?

А и редно беше Адриано да добие шанса.Очекувам победа против Удинезе,добро е што Пизаро се враќа.

јас колку што прочитав на еден портал демек во јануари ке си заминел точно е ?

кога ќе добиеме нов газда многу работи ќе се знаат, сега за сега се што пишува се тешки шпекулации

ајде една победа со 2-3 гола разлика :P

Le probabili formazioni:
Roma: (4-3-1-2): J. Sergio, Cassetti, Burdisso N., Juan, Castellini; Simplicio, Pizarro, Greco; Menez; Totti, Borriello. A disp.: Lobont, Cicinho, Brighi, Mexes, Baptista, Vucinic, Adriano

Udinese: (3-4-1-2): Handanovic; Benatia, Coda, Domizzi; Isla, Inler, Asamoah, Pasquale; Sanchez; Floro Flores, Di Natale A disp.: Belardi, Angella, Cuadrado, Armero, Pinzi, Denis, Corradi

--- надополнето ---

ауу како игра Феноменез:vozbud::vozbud: му лежи Удинезе и лани исто така ги шеташе по цел терен и кршеше кичми!! а голот беше ебење!!!
малку одбраната не ни е стабилна,се надевам второ ќе биде подобро...

--- надополнето ---

ајде нека ни е честита победата, 2-0 е одличен резултат, а Бурдисо се гледаше цела утакмица некој инат тераше и се доби црвен, исто така голот на Удинезе по се изгледа беше регуларен, ќе ја фатев 3+ на едно ливче ама ништо, затоа пак ја играв сингл!!

сега на ред е Баерн, мора со нив да покажеме карактер на голема екипа и да ги добиеме, гледам Мирко остана на клупа веројатно го чува за во вторник, се надевам и Мексес ќе игра пред Бурдисо!!!

Форца Рома!!!

--- надополнето ---

Моментално сме 3-ти на табелата, сега ќе одам ќе ги играм Милан и Интер да тепат, па ако кикснат нема да ми биде криво, може тука и Јуве да влезе во коминација :)

Честито за победата , само фала богу му текна Адриано малце да го стаи , греота е типот више 10 дена е супер фит се загрева на секоја утакмица и уопште не влага , иначе фино се покажа .

бурдисо почнува да ме нервира....секој втор меч црвен подобро братму нека игра. менез ѕвер а се пресмеав со карло зампа и марко „џек спароу“ бориело хахахах

Еееее тоа е

Одлична игра од Менез,а одбраната хмммм .. па и не е толку добро.Се приметуваше отсуството на Рисе.

Се надевам дека ке се подобриме во полето на одбрана во следните недели

Не многу убедлива игра на Рома али победа си е победа
next Bayern :)

Пупоне со Баерн што ќе направите???....ќе го потплатите и таму судијата??..кажете точен резултат и вие не бидете педери!:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom