Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Заклучок?
Реал игра Лига на Шампиони,Милан не!
Реал има шанси да освои Лига на Шампиони,Милан не!
Дркај на Роналдињо на Фан Клуб Милан,тука не!

:vozbud:
Satellite

Хух и навивач на Милан дочекав да се курчи на темава. Пих

Не се курчам бе другар ама некој од обична шега на Миланез почна да провоцира :toe:
Па што мора да одговараш, глеј си ја својата тема. Ако те провоцира на тема на Милан врати му, тука нема што да браниш.

Знаете...ја сум задоволен ако го шитнат Робињо а да го земат Капел.Ем помлад ем разара, ем не бара ОБАВЕЗЕН првотимски статус ем шпанец.Ем со тие пари и напаѓач ке излезе.

Друже заеби гоал:) Каснат.

На АС има план Б ако не успее Виља ,Хунтелар и Капел.На Марка нова понуда за Виља од 52 мил

Знаете...ја сум задоволен ако го шитнат Робињо а да го земат Капел.Ем помлад ем разара, ем не бара ОБАВЕЗЕН првотимски статус ем шпанец.Ем со тие пари и напаѓач ке излезе.

капел е од кантерата на барселона, така да не ни треба. има поарни десни крила ко навас, кварезма, хоакин, рибери... да не ги редам

Капел е ѕвер со откупната клаузула Дел Нидо нема да може ништо, го гледав на дуелот со Дансака беше заслужен за два погодока, а добар беше и на дуелите со Интер и Арсенал.

Претходна сезона ја одигра добро а и е многу млад, ми се чини 20-21 што остава место за голем напредок

Видете како провоцира претседателов на Севиља.

:Сепак не гледам дека некој е во позиција да ја плати оштетата за него" - заврши претседателот на Севиља.

*Само да не го купат Карзола...НЕ.Гранеро беше подобар:(

Според претседателот на Севиља официјални понуди за Капел нема, ама бидејќи се поверојатно е дека Робињо ќе си оди не би било лошо откупната клаузула да му ја исплатат нашите, 12 мил. фунти и не се така многу, со оглед на тоа дека ќе добиеме околу 40 мил. за Робињо, и за Хантерот ќе има пари :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom