Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
9.429
Продолжи и само брукај се. Ако ништо друго ме смееш.
И еве види чичко Димитар шо вика
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=679759&postcount=24
Значи може ја колку сакам да пишувам во Реал Мадрид фан клуб се додека има дискусија. Ти ако нејќеш да ме читаш, не ме читај. За разлика од тебе во вашиот фан клуб има членови што знаат да напишат седум-осум реченици каде што ќе презентираат факти. Немаат простотилак во нив како ти што имаш. Детенце. Колку треба да бидеш очаен за да ми напишеш дека дркам на Роналдо?
Д стјупидити ис стронг ин ју... Веќе не ти реплицирам. НЕ ВРЕДИШ!!!:bip:
а бе ај што се замараме.гледаш дека тешко е да водиш дискусија со одредени од нив...само кај ќе стасате вака со олку ниско ниво за водење на дискусија не знам.викам за одредени,не сте сите исти.:salut:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ајде те водете дискусија не кажувајте правила има кој да кажува.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
А зошто пак го спомнувате трансферот на Фиго, мислам дека расчистивме вчера за тоа, кралот немаше ама апсолутно никаков удел преминувањето на Фиго во Реал.

И воопшто не сте реални за Харгривс, значи тоа што Манчестер го замараше Баерн 2 години е во ред бидејќи “не вршеле медиумски притисок“, а сега Реал се крадци, криминалци, лопови... бидејќи сакаат чесно со пари да си платат за играч кој очигледно има желба да игра за Реал, каде е логиката овде?

Стварно не ми е јасен медиумската моќ на Реал која толку ја презентирате, јас разбирам дека е влијателен клубот ама да порачува натписи како што велите вие е апсурдно.

А сличен беше и случајот со Бербатов, кога беше тренер Мартин Јол јасно ставаше до знаење дека играчот не е на продажба, ама сепак Фергусон беше упорен во обидите да го купи, и пак он е светец за вас, малку самокритика не е на одмет понекогаш.

Член од
15 јули 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
сите кој навиват за ман утд се најголеми инати и се се они најдобри ц ц ц:tapp:

со да правеш тоа ти е тоа

иначе сакам оној лигавиот роналдо да си остане во ман не ни треба лигавеш во тимот имаме си го робињо ние. :helou:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
сите кој навиват за ман утд се најголеми инати и се се они најдобри ц ц ц:tapp:

со да правеш тоа ти е тоа

иначе сакам оној лигавиот роналдо да си остане во ман не ни треба лигавеш во тимот имаме си го робињо ние. :helou:
Ќе си задоволен ако ти кажам дека не доаѓа кај вас ? Повеќе.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Еј дечки дај веќе да не се замараме со овој маникен Роналдо.Ете готово рекоа дека нема да дојде и крај.И така не ни го требаше ама и ќев ќе ми беше да дојдеше во РЕАЛ не за друго туку само за инат на фановите на Ман.Утд.Со среќа нека му е уште една сезона.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Oхооооооо шо сум задоволен со ова шо нема да дојде ..тоа значи РОБИЊО царот ќе остане .

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Абе Робињо ќе остане ама мене ме е страв за Баптиста и Дренте.Се шушка нешто дека имало понуди за нив двајцата.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Батиста и да остане ке остане ама мене ми е за Дренте ако остане нема да заигра а ако си оди за некоја година ке биде најдоабр ама то е.. јбг:toe:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Нека го дадат на некоја позајмица барем да се изнаигра,а дечкото е гром.(ме потсетува на Седорф)ама и да го продадат тоа е тоа,најверојатно ќе биде за негово добро.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Засега позајмица би било најдобро нешо за Дренте :helou:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Засега позајмица би било најдобро нешо за Дренте :helou:
Да дојдеше во Јуве немаше да беше лошо .. :vozbud:
Дечково е закон ... се очекува од него многу ...
Нека му е со среќа :helou:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ќе си задоволен ако ти кажам дека не доаѓа кај вас ? Повеќе.
Кој кажа така, Ферги, големо чудо, и ја не сакам да дојде ама Глејзери ако сакаат ќе го продадат, Фергусон може само да даде мислење, да одлучува не.

Абе Робињо ќе остане ама мене ме е страв за Баптиста и Дренте.Се шушка нешто дека имало понуди за нив двајцата.
Баптиста е печен за заминување, ако сакаат да му дадат шанса на Хави Гарсија и Де ла Ред.
Како и да е вечно ќе му бидам благодарен за голот на Ноу Камп, и за се друго нормално :)

Дренте не оди никаде.

Нека го дадат на некоја позајмица барем да се изнаигра,а дечкото е гром.(ме потсетува на Седорф)ама и да го продадат тоа е тоа,најверојатно ќе биде за негово добро.

Не не, без позајмици, нека го остават, долга е сезоната време има за сите со квалитет, а Дренте несомнено го има, не се жали и кога е на клупа детето, а тоа е секогаш добра работа.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Кој кажа така, Ферги, големо чудо, и ја не сакам да дојде ама Глејзери ако сакаат ќе го продадат, Фергусон може само да даде мислење, да одлучува не.

Баптиста е печен за заминување, ако сакаат да му дадат шанса на Хави Гарсија и Де ла Ред.
Како и да е вечно ќе му бидам благодарен за голот на Ноу Камп, и за се друго нормално :)

Дренте не оди никаде.

Не не, без позајмици, нека го остават, долга е сезоната време има за сите со квалитет, а Дренте несомнено го има, не се жали и кога е на клупа детето, а тоа е секогаш добра работа.
Брату се гледа дека си јак мадридиста респект за тебе :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom