Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј , едно прашање. Не можам да сватам како ни се вика стадионот? Ке може ли некој да ми објасне оти тај на сител коментаторот нешто збрки права. Малку повеке. И од тоа уште малку повеке. :)

Нашиот Висенте Калдерон беше, така ли? :):kesa:

Ајде,,, почнува, одете да гледате.

Ја го гледам на Хана локална телевизија во Куманово,цел ден дава Примера,а РЕАЛ обавезно.Видите на спорт клуб-романска телевизија го даваа РЕАЛ.:tv:

На ова сопкаст не можам да глеам не знам зашо. Ја најдов програмата ама не ми пушта:(

Во среда во 22:00 часот на Винсенте Калдерон ке играат Реал М и Барселона.....аууууу коментаторот е отров

Се меша Игорче со Калдерон, претседателот на Реал. : ))

Имало некакви инциденти Касиљас е погоден со нешто...така прочитав сеа....

Нема никакви поозбилни инциденти,но РЕАЛ како игра баш и не ми се допаѓа.Всушност РЕАЛ не ни игра.

Колку што знам претседателот ни е Рамон Калдерон, а стадионот ни е Сантиајаго Бернабе. А Vincente Calderon е стадионот на Aтлетико. Се разбира дека Игорче е збунет кога паралелно со утакмицата која ја коментира, глеа порки на интернет. Иначе ова со Касиљас дека го погодиле, не ми се верува дека пак се десило, зашто и лани го погодија со упаљач.

Ја досеа не видов да го погодат, иако снимкава е ушас, очи ме болат. Само еден удар добар на Диара забележав, друго ништо.
Армин ја тука гледам
sop://202.190.75.149:3912/3606
Може и нетот да те заебава, почекај да се напуни тоа зеленото доле.

ПУ!!! Ете го, се случи тоа што реков. Хајнце жут, и + сакаше да го тепа судијата, среќа што не доби црвен, што значи ќе го пропушти Класико. Касиљас не беше ништо посериозно погоден, со хартии некакви го гаѓаа. Инаку играта не е лоша, имаше еден прекрасен шут на Диара од околу 30 м, го распука голманот.

За тие што не ја гледаат утакмицата, на ХРТ2 во 23:15 ќе има снимка, па кој сака нека си гледа :) А во моментов ја гледам на Супер Спорт 1...кој има нека гледа :)

Марсело вс Меси:jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom