Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
чоек решено е !!
Барса и Виљареал немаат капацитет да ве стасаат!
плус вашиот календар до крајот на сезоната е само со екипи под 10 место а на Барса со екипи од 1 до 10!
И уште поважно Барса нема никаква игра да демонстрира па затоа мислам дека е решено 31 титула е спакувана у џеб!!

Ајде вечер ке победиме Евего според мене составот
-------Касилјас----
Салгадо-пепе-Хајнце-марсело
----------Гаго---------
---Снајдер----Гути-Робен
----Раул---Робињо--
Мора робињно да игра прв состав оти ако продолжи Шустер да не го клава можи летово да ни избегат

Kанаваро не е повикан затоа што треба да иде во некое шоу
:pos2:

Хахахаха закон клип еј :pos2:

А инаку Канаваро според Шустер не игра бидејќи наводно сакал да го одмори малку оти тој бил единствениот дефанзивец кој не се повредил цела созена и многу претрпел (така и беше додуша) па решил да му дади одмор малку.
Е сеа ако му текне на Хајнце да се повреди и најебали смо.
:jaj:

Ајде вечер ке победиме Евего според мене составот
-------Касилјас----
Салгадо-пепе-Хајнце-марсело
----------Гаго---------
---Снајдер----Гути-Робен
----Раул---Робињо--
Мора робињно да игра прв состав оти ако продолжи Шустер да не го клава можи летово да ни избегат

И јас би одел на слична ваква варијанта само наместо Салгадо ќе игра Торес и Раул и Робињо не би ги играл во линија туку еден позади друг со Раул како поистурен нормално.

Робен и Робињо во ист тим, мх мх

Робен и Робињо во ист тим, мх мх

А зошто да не?
Па подобро Робињо да игра отколку Игуаин кој откако ќе се изнапромашува шанси сите ќе го пцуеме, не дека ми пречи Игуаин добар е ама за вечер го преферирам Робињо.

Грешно си разбрал, чекам Робен и Робињо да изиграат еден натпревар заедно одамна. :)

Аааа ОК е тогаш, епа ме збуни малку си викам зошто да не сакаш Робињо и Робен има кичми да кршат двајцата заедно.
Не ти ја разбрав гестикулацијата "мх мх" :)

Што е ова?

Ваљодолид сценарио хахах не бе ке не пцујат после ке колнат глава не ке мојме да крениме.Ама до 5 задоволен сум....Ајд а не јајме гомна предвреме ке виме важно 3 бода да земаме.

Според мене најдобро би било да излезат овие единаесет вечерва:
----------Касилјас----------
Торес, Пепе, Хајнце, Марсело
-------Гаго------------------
--------------Гути-----------
----Шнајдер---------Робен
------------Робињо---------
------Раул------------------

Да не ставаме сите свои формации има на АС официјална. односно ја надополнмуваат со најсвежи вести од соработниците на Шустер

ТУК

Треба да се пазат вечер од Dani Aquino, одличен напаѓач. Мислам дека и Реал е заинтересиран за него.

Momci vecer gazime Raul het trik...ima krvno da se odmazdime za onie 1-1 na gosti..inaku bi sakal da igraat vaka

-----------Iker----------
Tores--Heinze--Pepe--Marcelo
-----------Gago-----------
-----------Sneider--------
-----Roben--------Robinho---
------------Raul-------

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom