Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
абе фабрегас го повредил да му го е.ам цело племе андроско. намерно дека е од Реал го има повредено. да ти го .бам клошаро. поарно кодина да го клат отколку дудук. кај го зедоја за без пари бе, мене да ми го дават за без пари не го зеам. а сакал да му конкурира на најдобрио голман на сите времиња Касиљас
и шорти не кажвај по ногу да не примат твојте сочуство

Jas mislam deka Casillas bil kriv! Mu vlegol na Fabregas vo duel, i taap si se povredil! Arno napravija nekoi treneri...ne gi pustija za reprezentacija svoite igraci! I + gi pusta za prijatelska so Grcija (plemeto da im go ebeem). Toa ti e Shuster nema pamet sto da mu praeme!

Касиљас е повреден само неколку дена и да го пропушти дербито не е раота што се дискутира на 2 страни.а го имаме Дурекс.Добар е младичот.

А за напаѓач мислам дека е чиста утка.Каков Хунтелар какви глупости со Солдадо и Баптиста па и Робињо во тим да го бараш Хунтелар.Чисти глупости.Ко тој готово сам да дава голови.
Тие нека го земат Робен и ВДВ ако го продаваат Гути нека дое ВДВ

Сисињо може да остане ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Касиљас е повреден само неколку дена и да го пропушти дербито не е раота што се дискутира на 2 страни.а го имаме Дурекс.Добар е младичот.

А за напаѓач мислам дека е чиста утка.Каков Хунтелар какви глупости со Солдадо и Баптиста па и Робињо во тим да го бараш Хунтелар.Чисти глупости.Ко тој готово сам да дава голови.
Тие нека го земат Робен и ВДВ ако го продаваат Гути нека дое ВДВ

Сисињо може да остане ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

AHAHAAHHAHA!!!

A da ne reces deka Soldado e pojak od Huntelaar?

AHAHAAHHAHA!!!

A da ne reces deka Soldado e pojak od Huntelaar?
Abe ne sea ama sigurno ako pocne da igra za prv sostav ce bide i podobar od Huntelar, a i Huntelar ne tolku jak ne e tolku tesko da se dava goloj u Holandija eve i Kezman davase po 35 gola po sezona i otide u Anglija i propadna take ce bide i so Huntelar ako dojde u Real verujte mi

Шустер со ултиматум до Калдерон
suster%20i%20kalderon.jpg
Германскиот стратег на кормилото на Реал (М), Бернд Шустер, му се закани на претседателот на кралскиот клуб со оставка, ако до почетокот на сезоната во Шпанија не ги донесе Робен и уште еден напаѓач во тимот. Шпанските медиуми денеска го пренесоа ултиматумот од Шустер, кој очигледно не е задоволен од изборот на фудбалери кои ги има на „Сантијаго Бернабе“.
Иднината на Шустер ќе биде позната следната недела, прогнозираат медиумите, а може Калдерон да му врачи отказ откако Шустер влезе во конфликт и со навивачите на клубот. Калдерон не е задоволен и од работата на Шустер, како ни од резултатите во предсезоната. Според аналитичарите, Шустер најмалку до декември останува во дресот на „галактикоси“

До волку глуп чоек....бара нови играчи а после се жали дека не му е уигран тимот

Е, кој се се нарекува тренер и менаџер денеска. Па и на Реал Мадрид уште му дава ултиматуми...:uvo:

ЛЕле... брука... Кај кур го најдоја Шустер... Уште ултиматум дава :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom