Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас посакувам наследник на Hitzfeld да биде Мурињо, но сепак мислам дека ке биде германец. Клинсман можеби...

Ченто пријателе се сеќаваш кога водевме дискусија за веродостојноста на сите приказни кои го поврзуваат Пандев со Баерн?Мојот став беше дека е матење празна слам.Твојот сеуште гласи дека Пандев сигурно доаѓа така?

Еве ти го Uli нека ти објасни:Uli Hoeness interview
Finally, Hoeneја put to bed recent reports originating from Italy about transfer activity. Firstly, the club have not reached any agreement with Lazio striker Goran Pandev - in fact the striker was never a target.

Затоа бато,кога нешто се шушка во врска со Баерн,секогаш чекај Ули или Кале,кои се бог и батина во Баерн,да излезат со официјални ставови.Како што беше со Брено случајот

Да ти кажам право од моја пуста желба да дојде во Баерн и јас малце се занесов ама тоа е.Ептен овие од македонски спорт,а и самиот Пандев помалку ја подгрејаа ситуацијата дека работата е готова и беше многу веројатно дека така и ќе биде.Тоа е јебига!:toe: А ептен ќе ми беше мерак да дојдеше!

Ај нека ви е Среќен Божиќ на сите!!!!!И во новава година да се радуваме со титули на Баерн!

Иначе кога сме веќе кај наследникот на Хицвелд, според мене тоа ќе биде Ван Бастен. Ама мислам дека најдобар избор ќе биде Липи или Мурињо :)

Реално мислам дека Ван Бастен ќе назначат за тренер,ама се е можно!Јас би сакал Мурињо!

Реално мислам дека Ван Бастен ќе назначат за тренер,ама се е можно!Јас би сакал Мурињо!

Murinjo ce odel bo Milan,taka da jas mislam deka van basten ke dojde na kormiloto na Bayern.mislam deka van basten ke go krene na Bayern i ke go vodi po starite pateki.toj e majstor za nosenje na mladi igraci slicen tip na Arsene Wenger.videte ja reprezentacijata na Holandija vo momentov.90% se igraci pod 25 godini i igraat fantasticno.taka da mislam deka Van Basten e covekot koj treba da go prevzede na Bayern

14 000 000 евра!
Брено (Баерн М., Бразил, 13.10.1989)
Откритието на минатото бразилско првенство во кое неговиот досегашен клуб, Сао Паоло во првите 30 натпреаври прими само 11 голови, за што големи заслуги има токму Брено.Одличен одбранбен фудбалер, а знае да се приклучи и на нападот и да го загрози противничкиот гол.::)

Сите го посакуваме Мурињо,ама според мене тешко дека ќе дојде.

Ништо чудно да биде и Рајкард,според изјавите на Липи кој речиси 100 посто е сигурен околу неговото превземање на Барса од следната сезона такада Рајкард ќе напушти,а он збори германски и е сериозен кандидат!

Да ти кажам право од моја пуста желба да дојде во Баерн и јас малце се занесов ама тоа е.Ептен овие од македонски спорт,а и самиот Пандев помалку ја подгрејаа ситуацијата дека работата е готова и беше многу веројатно дека така и ќе биде.Тоа е јебига!:toe: А ептен ќе ми беше мерак да дојдеше!

Ај нека ви е Среќен Божиќ на сите!!!!!И во новава година да се радуваме со титули на Баерн!
A be batki i ja vi vikav deka Pandevco ne go davaat taka lesno samo sto mi se tepavte vo gradi ke dosol obavezno.Ne e toa be plukni-zalepi,aj moze na leto ke dojde ako zeme Lazio nekoj 5-6 klasa igraci :pos2::pos2:

ОФИЦИЈАЛНО:КЛИНСМАН НОВИОТ ТРЕНЕР НА БАЕРН

http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/news/2007/14731.php?fcb_sid=3081ab7146126d8c7b0a160cd080f7a5

klinsrim_251005_200.jpg

Ова е официјална вест потврдена од веб страната на Баерн!
Ај нека ни е со среќа новиот тренер,искрено сум многу задоволен,изборот е одличен!
За ова е крив Баварец_ох он вчера ми викаше дека Клинсман ќе биде,он има 100 посто нешто договарано!хехе

Ќе има прес-конференција во 4 во Шератон хотелот во Минхен-денес!

Breaking news
Jьrgen Klinsmann to succeed Hitzfeld at Bayern

11.01.2008
Former Germany boss Jьrgen Klinsmann will succeed Ottmar Hitzfeld as Bayern head coach on 1 July 2008, the club announced on Friday.

The appointment sees Klinsmann return to the club where he won UEFA Cup and German championship honours in a two-year stint as a player between 1995 and 1997.

The former world-class striker won 108 international caps and captained his country to Euro 1996 glory, before coaching Germany to third place at the 2006 FIFA World Cup on home soil. The 43-year-old will now take on the challenge of leading Bayern to domestic and European success.

More news and reaction follows shortly!

Live coverage of an official news conference from the Arabella Sheraton Hotel on fcbayern.de at 4 pm CET (German language only).

Јас посакувам наследник на Hitzfeld да биде Мурињо, но сепак мислам дека ке биде германец. Клинсман можеби...

Од кај знеше бе пророк!

Кажувајте мислења:Добар или Лош Избор!Ја мислам дека е екстра!Клинсман фантастично ја водеше германската репрезентација на последното СП и уште од тогаш ми се засвиѓа ко тренер!Ќе има успеси со него!

Одличен избор! Можи само подобар ќе беше Мурињо, ама и Клинсман е екстра.

Bravo.Klinsman ce go vratit moralot,timskiot duh i se nadevam deka za brzo vreme ce se pokazat rezultati na celo so Klinsman

Мене искрено Клинсман не ми прави мерак, ама ајде ќе видиме како ќе се покаже со Баерн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom