bavarec_oh
FCB Support
- Член од
- 8 ноември 2007
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 1
Јас посакувам наследник на Hitzfeld да биде Мурињо, но сепак мислам дека ке биде германец. Клинсман можеби...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ченто пријателе се сеќаваш кога водевме дискусија за веродостојноста на сите приказни кои го поврзуваат Пандев со Баерн?Мојот став беше дека е матење празна слам.Твојот сеуште гласи дека Пандев сигурно доаѓа така?
Еве ти го Uli нека ти објасни:Uli Hoeness interview
Finally, Hoeneја put to bed recent reports originating from Italy about transfer activity. Firstly, the club have not reached any agreement with Lazio striker Goran Pandev - in fact the striker was never a target.
Затоа бато,кога нешто се шушка во врска со Баерн,секогаш чекај Ули или Кале,кои се бог и батина во Баерн,да излезат со официјални ставови.Како што беше со Брено случајот
Иначе кога сме веќе кај наследникот на Хицвелд, според мене тоа ќе биде Ван Бастен. Ама мислам дека најдобар избор ќе биде Липи или Мурињо![]()
Реално мислам дека Ван Бастен ќе назначат за тренер,ама се е можно!Јас би сакал Мурињо!
Брено (Баерн М., Бразил, 13.10.1989)
A be batki i ja vi vikav deka Pandevco ne go davaat taka lesno samo sto mi se tepavte vo gradi ke dosol obavezno.Ne e toa be plukni-zalepi,aj moze na leto ke dojde ako zeme Lazio nekoj 5-6 klasa igraci :pos2::pos2:Да ти кажам право од моја пуста желба да дојде во Баерн и јас малце се занесов ама тоа е.Ептен овие од македонски спорт,а и самиот Пандев помалку ја подгрејаа ситуацијата дека работата е готова и беше многу веројатно дека така и ќе биде.Тоа е јебига!А ептен ќе ми беше мерак да дојдеше!
Ај нека ви е Среќен Божиќ на сите!!!!!И во новава година да се радуваме со титули на Баерн!
Јас посакувам наследник на Hitzfeld да биде Мурињо, но сепак мислам дека ке биде германец. Клинсман можеби...