Mystery Car - Читај правила во прв пост!

море само фелните да ги украдиш и да избегаш :) :) :)
друго на колата ич не ме бендисва :)

колава ја имам сликано во кисела вода.. топ е средена, со бела кожа внатре(мислам дека е кожа), ч`чната цела... незнам што марка и тип е? ај видете и пишете -))
opel1ti8.jpg

opel2hg8.jpg

opel3lo1.jpg

Ова ти е Опел Рекорд купе од 70 и некоја. Бара ваков Volksvagen во купувам продавам. Го има на слика во оригинална верзија можеш да го видиш.

rekord_c.jpg

Ете го тоа портокалевото...во оригинална фабричка состојба...

Dzish ти си на трн да праќаш :)

Ima eden ford vo ohrid ne znam dali e vakov, ama vo odlicna sosotojba se dava za 1000-1500 evra ne znam tocno. ko kje mozam(sreda- cetvrtok) kje ti kazam ako te interesirat so model e.Extra e od eden drugar moj e(od tatko mu).jas koga bi kupuval kola taa bi ja kupil odma.EXTRA

тој портокалевиот Opel го имаше на Каролина еден спот. Го имам видено во живо, тој газдата живеј Карпош 4 во Скопје,интересно е направен,ама сепак во оригинална верзија е поубава колата,ако е зачувана.
Volx,има еден кантав Форд Таунус Купе на паркингот (позади Пелагонка 2) кај што ти го имам Голфот видено (претпоставувам таму негде живееш),тој да се среди добар ќе биди.Ѕирни го (ако веќе го немаш :) )

The Blob напиша:
тој портокалевиот Opel го имаше на Каролина еден спот. Го имам видено во живо, тој газдата живеј Карпош 4 во Скопје,интересно е направен,ама сепак во оригинална верзија е поубава колата,ако е зачувана.
Volx,има еден кантав Форд Таунус Купе на паркингот (позади Пелагонка 2) кај што ти го имам Голфот видено (претпоставувам таму негде живееш),тој да се среди добар ќе биди.Ѕирни го (ако веќе го немаш :) )
Ако мислиш за тој Зелениот, го гледам секој ден и главата си ја чукам дали вреди да се прави. Има МНОГУ работа (лимарски за мотор не знам) на него, плус то така седи век и веков изглеа нешто механички не е како што треба. Плус то ова не е тој модел што го барам

ford_taunus_hamburg_motoso_2.jpg

Ваков е тој

А јас барам ваков

taunuscoupegt.jpg

А ваков иста боја се исто има кај „бугарите” ама лупнат е на покривот, безнадежен е...плус то скоро се има извадено од него (фарови, штопопови)

Него да се вратиме на темата...

Што е ова?

hohohobp3.jpg

Volkswagen напиша:
Ако мислиш за тој Зелениот, го гледам секој ден и главата си ја чукам дали вреди да се прави. Има МНОГУ работа (лимарски за мотор не знам) на него, плус то така седи век и веков изглеа нешто механички не е како што треба. Плус то ова не е тој модел што го барам

Ваков е тој

А јас барам ваков

taunuscoupegt.jpg

А ваков иста боја се исто има кај „бугарите” ама лупнат е на покривот, безнадежен е...плус то скоро се има извадено од него (фарови, штопопови)
Тој беше на еден мој комшија. Мана во 101 пијан на ѓавато нагоре возејки 120(најчудно од се што двете коли одеа нагоре а во 101 беше друг комшија) и двата завршија на болница, а јас од него извадив теписони за во ладата. Црни беа а и фордот беше гром (пред да го удри) Енивеј таа кола е непоправлива. Од неа не бива нишо освен старо железо.

Vo ohrid ima opel kadet 1200 gl.Ako ti se prai kjefot.Inace kolava ja poseduvase zaljubenik vo postari(legendarni) koli, ama sega si zede opel kadet, troa ponov.Naizgled epten e zacuvan, a za motor nekolkupati go imam videno kajso go "jacat" i dobar kje e

cena 1000-1500 EVRA.
ako sakas i broj kje ti dadam da se slusnis

Каков Кадет е то?

Ваков
opelkadets.JPG

Ваков?

opel_kadett-b.jpg

пак офтопик јас.го имам видено тој кај бугарите навистина е безнадежен.а како зелениот кадет има еден во битола кремав ТИП ТОП некни го видов.како од автосалон беше.ама не знам чиј е и дали го дава.

а во врска со темава,дали таа црната кола е Pontiac 6EA од 1939?

The Blob напиша:
пак офтопик јас.го имам видено тој кај бугарите навистина е безнадежен.а како зелениот кадет има еден во битола кремав ТИП ТОП некни го видов.како од автосалон беше.ама не знам чиј е и дали го дава.

а во врска со темава,дали таа црната кола е Pontiac 6EA од 1939?

Pontiac е 1939...ти си на трн:)

Крем кадет?
Каде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom