T
The Blob
Гостин
море само фелните да ги украдиш и да избегаш

друго на колата ич не ме бендисва

друго на колата ич не ме бендисва

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

)Ако мислиш за тој Зелениот, го гледам секој ден и главата си ја чукам дали вреди да се прави. Има МНОГУ работа (лимарски за мотор не знам) на него, плус то така седи век и веков изглеа нешто механички не е како што треба. Плус то ова не е тој модел што го барамThe Blob напиша:тој портокалевиот Opel го имаше на Каролина еден спот. Го имам видено во живо, тој газдата живеј Карпош 4 во Скопје,интересно е направен,ама сепак во оригинална верзија е поубава колата,ако е зачувана.
Volx,има еден кантав Форд Таунус Купе на паркингот (позади Пелагонка 2) кај што ти го имам Голфот видено (претпоставувам таму негде живееш),тој да се среди добар ќе биди.Ѕирни го (ако веќе го немаш)
Тој беше на еден мој комшија. Мана во 101 пијан на ѓавато нагоре возејки 120(најчудно од се што двете коли одеа нагоре а во 101 беше друг комшија) и двата завршија на болница, а јас од него извадив теписони за во ладата. Црни беа а и фордот беше гром (пред да го удри) Енивеј таа кола е непоправлива. Од неа не бива нишо освен старо железо.Volkswagen напиша:Ако мислиш за тој Зелениот, го гледам секој ден и главата си ја чукам дали вреди да се прави. Има МНОГУ работа (лимарски за мотор не знам) на него, плус то така седи век и веков изглеа нешто механички не е како што треба. Плус то ова не е тој модел што го барам
Ваков е тој
А јас барам ваков
![]()
А ваков иста боја се исто има кај „бугарите” ама лупнат е на покривот, безнадежен е...плус то скоро се има извадено од него (фарови, штопопови)
The Blob напиша:пак офтопик јас.го имам видено тој кај бугарите навистина е безнадежен.а како зелениот кадет има еден во битола кремав ТИП ТОП некни го видов.како од автосалон беше.ама не знам чиј е и дали го дава.
а во врска со темава,дали таа црната кола е Pontiac 6EA од 1939?