Најскапиот коктел на светот!

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
AKo imam mnogu mnogu pari zasto da ne. Da vidime dali vredi za tolku pari.
A imam prasanje! Sto ke im se desi na kelnerite ili sankerite ako im se isturi edna caska takov koktel, ilipa ne daj boze da im padne siseto so konjakot i se skrsi????

Истиот коктел во друга чаша нека ми го дадат,за повеќе пати пониска цена,не би им ја платил чашата со злато!

колу гајби скопксо има во тие 750 фунти... хехе

да би имал миљони зошто да не,а чим је толку стар коњакот од една чаша камен те праи

Да не ми фалат за ништо друго пари, и ако ми даат 200 евра попуст - зашто да не:)))
Во други услови - не, благодарам, Скопското колку е?

Анастазија напиша:
Да не ми фалат за ништо друго пари, и ако ми даат 200 евра попуст - зашто да не:)))
Во други услови - не, благодарам, Скопското колку е?

Епа ако сакаш Скопско старо 20 години,во чаша со 23-каратни дијаманти.......600 фунти!:pos2::pos2::pos2::pos2:

Да имам мало више пари, би го купил... еднаш се живее. :smir:

Да сум богат ајде де ама 750 фунти коктел, ни под разно. Ма какви коњаци, злата дијаманти, што сака нека е не давам толу пари. На моите платата заедно не е 750фунти, и со тие 750 ке пијам цела година.

Толку пари за чаша коктел?Па не се нормални!Деца по светов умираат за ЛЕБ,а тука се фрлаат пари за...коктели...
Никогаш не би дала толку пари за коктел!И точка...

The`bItCh напиша:
Најскапиот коктел на светот се продава во новоотворениот хотел Мерчант во Белфаст и се продава по цена од 750 фунти.

Toa ne e najskapiot koktel. Najskapiot koktel e "Diamond Martini", se pravi so posebna votka i ima specijalno isklesan dijamant vo chashata. Chini (barem) $15.000 po chasha.

I ne, nikogash ne bi platil tolku pari i da gi imam. Se razbira, koktelot e praven za duvanje, t.e. pravenje vazhen pred drugi, a sekogash ima narcisi na koi im e potrebno vaka da se iskazhuvaat pred drugi. Sum videl samo ednash nekoj da kupi vakov pijalok, a zhenata totalno "padna", ama totalno, koga fraerot i kupi Diamond M.

Diamond Martini

INGREDIENTS:
  • dash of premium dry vermouth
  • 1/2 cup premium grain vodka, frozen
  • lemon wedge
PREPARATION:
  1. Chill a cocktail glass.
  2. Pour the dry vermouth and vodka into the glass.
  3. Twist the lemon wedge over the drink.
  4. Run the lemon wedge around the rim of the glass.

Нема шанси!За 750 фунти ке си купиш 100 различни шишиња пијалаци,па ќе си мучкаш со пријатели!

abe so sto saka da bide koktelot nego piem za tolku pare , osven ako neide i nekoja so koktelot za da proverim kako utice na TiiiiiiT :drk: :pos2::pos2:

ali ipak nebidal tolku :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom