Мака ми е!

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Се чувствувам како стоденарка, раситнета на 10 по 10 и сите - се згужвани. И згужвани достоинства гледам наоколу, потопени во сос од невнимание и негрижа за тоа како се чувствувам јас и што може да ме повреди.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ми се учи, да да добро читаш. Ама комшијава не прекинува со гласната музика и јас не можам да продолжам со учење.
Мака ми е шо не можам да му речам да ја запре, заш тој мене никогаш ми нема речено ништо јас кога пуштам :toe:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Мака ми е што испив n-пива и што треба да станам сабајле. И што после третото престанав да ги бројам. Од утре не пијам више. Ни мање. :cug:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Мака ми е од недовршени работи...аман веќе нека завршат!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
mene poslednive denoj mi e maka od se, dosadno mi e ne mi se zhivej nz nekako mn negativen sum vo momentov i minative denovi

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Мака ми е зошто ми се спие, а треба да идам на роденден...многу ми е мака што од мака ке се начукам

Н

'Никола'

Гостин
Мака ми е од цела безвезна музика во светов што се прави, а уште помака ми е оти премногу луѓе ја слушаат.

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Аман колку ми е мака од пијавици што не ме остават да дишам веке еднаш, од прости луѓе без осет ми е мака... уф

Член од
20 јануари 2008
Мислења
62
Поени од реакции
1
Мака ми е од се и од сите
Мака ми е од пијавици, лицимери,лижачи луѓе кој мислат само на себе а не сваќаат дека без оние околу нив се никој и ништо уффффффф

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Maка ми е што и колку да се трудам за нешто, мојот труд ретко кога е ценет.

zakaculko

skinhead '03
Член од
24 март 2009
Мислења
201
Поени од реакции
33
мака ми е шо никогаш у живот не сум имал среќа

T

TaMчЕ

Гостин
Во моментов мака ми е да ја слушам професоркава..мака ми е да го гледам секој ден..мака ми е да ги слушам глупостите на луѓево околу мене..едноставно МАКА МИ Е !

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Ќе полудааааааааааааммм!! Ич, ама ИЧ да се немало среќа :( Што баксузи ме маваат :( ај у пм се нека иде!!!
:zid: :zid:

Kajgana Shop

На врв Bottom