In & Out

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 септември 2005
Мислења
90
Поени од реакции
12
Што е in а што е out?

За мене дефинитивно е out кратки пантолони, тренерки и влечки за вечерно излегување? Посебно е карактеристично за сељачаната над 30 год. Едноставно, не можам да ги поднесам! Outfit во стил капри панталони, тесни маички и сандали или апостолки на типови со димензии 160 см х 95 кг е дефинитивно, дефинотвно out.

In - момите во МК - сите се убави и дотерани. Исто и момците во teen години - се гледа дека си обрнуваат внимание на изгледот.

In - да изгледаш дотерано без да потрошиш цело богатство. Мислам дека сега тоа е можно, за разлика од порано (пред 10-15 год). Тогаш немаше ефтина облека!

ин се девојките и момците кои вежбаат барем три пати неделно и имаат поставено здрав режим на исхрана

аут секако се пушачите

eci^^^ напиша:
ин се девојките и момците кои вежбаат барем три пати неделно и имаат поставено здрав режим на исхрана

аут секако се пушачите

Сакаш да ми кажеш дека јас сум аут само поради тоа што сум пушач?
Без разлика на моето тело убавина и облеката која што ја носам!
Која е логикава?:lud:

RealGirL напиша:
Сакаш да ми кажеш дека јас сум аут само поради тоа што сум пушач?
Без разлика на моето тело убавина и облеката која што ја носам!
Која е логикава?:lud:

упс,грешка се изразив..сакам да кажам дека мирисот на устата после испушената цигара, после димот од цигарите што го стварате со пушењето, па пожолтените заби и јазик и врвови на прсти кои се забележуваат кај повеќегодишните стални пушачи..е тоа дефинитивно е аут!

Значи дојдовме до заклучок: ин се тинејџерите а аут се луѓето над 30год.:vozbud:
Според Harko.

Ин е да се облечиш убо без да се изнатрошиш пари

Аут е да си размазен и да не знајш колку пари трошиш

In se lugje na koi ne im e bitno dali se in i se oblakaat kako sakaat

Aut se lugje koi po sekoja cena pokusavaat da bidat In i nosat obleka sto ne im odgovara

Ин е да имаш стил.

Аут е да емитираш нечиј стил.

Andy напиша:
Значи дојдовме до заклучок: ин се тинејџерите а аут се луѓето над 30год.:vozbud:
Според Harko.

Да кажеме дека тоа е мој заклучок и покрај тоа што (според возраста) спаѓам во out категоријата. Според мене девојките повеќе си обрнуваат внимание од машките, посебно после 30-тите и (чудно) откако ќе се омажат/оженат. Животнот стил е као „е сега никој не ме гледа па ич не ми е галје како изгледам“. Барем такво е моето искуство со луѓето што ги позавам. Затоа сакам да се дружам со тинејџери. Тие се по cool.

Инаку темава беше in & out па да не забегувам многу.

Harko напиша:
Да кажеме дека тоа е мој заклучок и покрај тоа што (според возраста) спаѓам во out категоријата. Според мене девојките повеќе си обрнуваат внимание од машките, посебно после 30-тите и (чудно) откако ќе се омажат/оженат. Животнот стил е као „е сега никој не ме гледа па ич не ми е галје како изгледам“. Барем такво е моето искуство со луѓето што ги позавам. Затоа сакам да се дружам со тинејџери. Тие се по cool.

Инаку темава беше in & out па да не забегувам многу.

Нешто не сватив тука?!!!:nesum:
А ти возрасен си?Па сега сакаш да се дружиш со тинејџери затоа што обрнуваат внимание на нивниот изглед,затоа што да беше тинејџер немаше да го нагласиш тоа нормално е да се дружиш со нив,сигурно на 18 год нема да се дружиш со 30 годишнаци!:toe:

Еј дечки, забегувате од темата..ај во иднина пишете што е ин/аут според вас, или пак воопшто не пишувајте непотребни коментари!

аут се девојките кои носат штикли а одат како прекршани
аут се девојките со сто кила пудра на лицето
аут се момците со широки кушули внесени во панталоните, и каиш со голема тока

аут ми се момци со обесени на врат дебели златни ланци , и така шетаат низ град
аут се девојки со мрсни коси(повеќе од 2дена да и стои зејтинот на глава:ija:)

In -ubavo sredeni noze i race,interesni detali ama so usul i vkus nareden,dobri ocila za sonce,priroden izgled,urednost i higiena
Out-luge sto mirisaat na pot,loso satirani kosi,debeli zlatni lanci i raskopcana kosula mislam hellooo,mrsna kosa,masko so corapi i sandali,izlusten lak na nokti....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom