Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување

REFREN: Titulo moja 20 godini mi se kries i celo vreme kaj mojot rival ti spies,svrti see i doprinee i VERUVAJ(race gore i dva pati ples) i VERUVAJ(race gore dva pati ples) vo MZT...

jas mislam deka e odlicna,cekam komentari pozitnivni/negativni...decki ne se sramete da go kazete svoeto mislenje,znam da primam kritika..:baeh: :baeh: :pusk:

Од денеска па натаму на радио Ultras ке ги следите најдобрите навивачки хитови
моментално на првата позиција без конкуренција се наоѓаат

Трајче Манев&Family : мзт ти

Рецензија: Јас мислам дека соработката со Трајче Манев ви е одлична идеја па ако најдете добар менаџер догодина здравје може да ве пратиме и на Евровизија :))))))

Феноменоменално.

SAJBER KURAJBER ako nejkes da ja gledas slikata slobodno "HODAJ". A slikata ke se postavuva na sekoe nivno jadenje gomna na taa oblast. Cuj, sega vikaat FOTOMONTAZA BILA. Aj aj aj, biserive red se redat male, ama ne e ni cudo, samo sto me interesira dali vo TC Biser gi naogjaat ili vo TC Tri Biseri?

PS: za slikata imam samo edna pesna:

OOOOOOO VE BOLI GAZETO, NOKJVA KE E VLAZNO I ZAEBANO... AAAAJDE DOJDI MZT, PA I DA NI ZAVRNE, KE VE EBEME!!!!!!

:icon_cool

SAJBER KURAJBER ako nejkes da ja gledas slikata slobodno "HODAJ". A slikata ke se postavuva na sekoe nivno jadenje gomna na taa oblast. Cuj, sega vikaat FOTOMONTAZA BILA. Aj aj aj, biserive red se redat male, ama ne e ni cudo, samo sto me interesira dali vo TC Biser gi naogjaat ili vo TC Tri Biseri?

PS: za slikata imam samo edna pesna:

OOOOOOO VE BOLI GAZETO, NOKJVA KE E VLAZNO I ZAEBANO... AAAAJDE DOJDI MZT, PA I DA NI ZAVRNE, KE VE EBEME!!!!!!

:icon_cool
Има и една друга:

ДОСТА НЕ КОПИРАТЕ ДОСТА НАШИ ПЕСНИ ВИЕ ПЕЕТЕ, АЈДДЕЕ ДОЈДИ ПЕДЕРЧЕ, ПА И ДА ГО ПУШИТЕ СЕ НАУЧИВТЕ!

Вака ќе биде вечер, само во многу поголема бројка! :)
Уживајте во видеово ..

Има и една друга:

ДОСТА НЕ КОПИРАТЕ ДОСТА НАШИ ПЕСНИ ВИЕ ПЕЕТЕ, АЈДДЕЕ ДОЈДИ ПЕДЕРЧЕ, ПА И ДА ГО ПУШИТЕ СЕ НАУЧИВТЕ!

Koa ke si napravite svoja pesna znaci SVOJA togas moze da praime muabet za kopiranja i peenje na vasi pesni vprocem vie bevte onie najkreativnite po youtube sto sedat i zimaat pesni od drugi navivacki grupi ali gleam sea neso nov hit izvadivte eve i radio Ultras duri ja promovirase vasata pesna bez pari poso se sozalile so vas deka nemate pari i otvorile dobrotvorna telefonska linija za donacija na samo 50den od povik za siromasnite odnosno za onie koi im e najpotrebna pomos :)

Koa ke si napravite svoja pesna znaci SVOJA togas moze da praime muabet za kopiranja i peenje na vasi pesni vprocem vie bevte onie najkreativnite po youtube sto sedat i zimaat pesni od drugi navivacki grupi ali gleam sea neso nov hit izvadivte eve i radio Ultras duri ja promovirase vasata pesna bez pari poso se sozalile so vas deka nemate pari i otvorile dobrotvorna telefonska linija za donacija na samo 50den od povik za siromasnite odnosno za onie koi im e najpotrebna pomos :)

Melodijata vi e od "Jos jedna pobeda i titula", a del od tekstot od "Cale ti je u djubretarima". ("i majki kurvi za sto denari" = "keva kurva za sto dinara"). Malce promenet... :)

Вака ќе биде вечер, само во многу поголема бројка! :)
Уживајте во видеово ..
ја песнава ја знам како

о господе,верувај ми го ебам јас работнички,го ебам јас работнички и центарските пички :smir:

Во сала ќутевте, тука ќутите... Ќе се распаднете после ова?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom