a decko da te prasam jas tebe nesto ako moze koj si pa ti da apeliras koga nad tebe ima uste 1000 family i 1000 cpb ke se najde nekoj da se srcka i eteti problem jas celosno te poddrzuvam ama ne sme edinstveni da znaes samoLuge navivaci za Fersped. Ja sum navivac za MZT ali ne pisuvam so plan da se raspravam so vas tuku da apeliram na edna stvar a toa e da prekineme so megusebnite prepucavanja i pravenje neredi na utakmicite megu MZT i Rabotnicki bidejki edinstveni gubitnici vo tie tepacki se timovite za koi site nie navivame i gi bodrime. Mislam deka so pravenjeto neredi na utakmicite ne dokazuvame deka gi sakame nasite timov tiku bas naprotiv deka bas ni e gajle dali tie ke igraat vo druga sala, bez publika i sl.
Zatoa apeliram da prekineme so tepackite pred, po i za vreme na utakmicite. Se nadevam na opsta prifatenost na mojata idea.
P.S. Vakov slicen apel e upaten i do nasiot fun club taka da nemojte da mislite deka ova se odnesuva samo na vas.
da da definitivno ako sakas da bides navivac ne tre ba da se plasis a rabotava ne e za tepanje tuku navivacite treba da se pokazat so dobra atmosveraЕпа добро ајде да биде мирољубиво ке си седиме ке си викаме сите defence ке јадемне хот-дог и ке си го ладиме на утакмица......уозбили се Викторе да не беа тие препирки низ годиниве тоа дерби немаше да постои ке умреше заедно со квалитетот на кошарката .Мене не ми смета тоа што се случува во сала а тоа недвор од сала па ич дури и сакам да продолжи со поголем интензитет многу ми е мило кога ке видам дека се потрудиле да направат некое гостување и кога ке видам како зјапаат со обесени вилици како се полни гостинската трибина во Градски Парк и кога ке увидат дека нивното гостување е смешно.
Ти Викторе ако се пичиш слобдно седи си дома и зјапај на МТВ мене ме боли курот јас си знам дека нема да дојде до право насилство или инцидент каде што би го јадел па мајка Јана нека е...секое дерби го прават навивачите а станува интерсно со спонтатни реакции од истите
Мојата трибина е повеќе од докажана со атмосферата за другите трибини не одговарам не ме ни интересираат секој со своето ..кој знае-знае кој не знае ке научи мило ми е што се враќа атмосферата во салите каква-тава битно ја има,од оваа точка може само да расте бројот на активни трибини,da da definitivno ako sakas da bides navivac ne tre ba da se plasis a rabotava ne e za tepanje tuku navivacite treba da se pokazat so dobra atmosvera
Abe jas ne se pickam nego ko so pisav so toa so se tepame gubat nasite timovi. Kapiras?Епа добро ајде да биде мирољубиво ке си седиме ке си викаме сите defence ке јадемне хот-дог и ке си го ладиме на утакмица......уозбили се Викторе да не беа тие препирки низ годиниве тоа дерби немаше да постои ке умреше заедно со квалитетот на кошарката .Мене не ми смета тоа што се случува во сала а тоа недвор од сала па ич дури и сакам да продолжи со поголем интензитет многу ми е мило кога ке видам дека се потрудиле да направат некое гостување и кога ке видам како зјапаат со обесени вилици како се полни гостинската трибина во Градски Парк и кога ке увидат дека нивното гостување е смешно.
Ти Викторе ако се пичиш слобдно седи си дома и зјапај на МТВ мене ме боли курот јас си знам дека нема да дојде до право насилство или инцидент каде што би го јадел па мајка Јана нека е...секое дерби го прават навивачите а станува интерсно со спонтатни реакции од истите
Абе тесна победа ама сите го потценуваме Амак СП.....и во Струмица издвоивме тешка победа со нив имат многу добар состав оваа сезона.Rabotnicki 69- 67 Amak O'RID. Tesna pobeda i ako sakame titula ke mora mnogu podobro