- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 831
- Поени од реакции
- 1.287
Зашто би гу усрале добар си е тим гледам дека има и хемија. Иначе рачуна ли ги поени ?
Па не би требало ама Мзт увек незгодан и искусан. Иначе не сам ги али Гуден отприлике 13 поена даде
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто би гу усрале добар си е тим гледам дека има и хемија. Иначе рачуна ли ги поени ?
Дај боже само да се уклопи и ЏорданЃуроски мвп, овуј сезону имам осеќај дека ќе растура
За разлику од лани овуј годину много боље одбрану играмо сви се залагав у одбрану сви мавав. Лани Луковиќ и Радукиќ како црева се влечесва.Дај боже само да се уклопи и Џордан
Ичера и Стајиќ изигра добру утакмицу сигурно имаше около 10 асистенциеДај боже само да се уклопи и Џордан
Автоматски споено мислење:
За разлику од лани овуј годину много боље одбрану играмо сви се залагав у одбрану сви мавав. Лани Луковиќ и Радукиќ како црева се влечесва.
Како и све до сга тајно, како да давав паре од џеб а не народни.Ичера и Стајиќ изигра добру утакмицу сигурно имаше около 10 асистенцие
Автоматски споено мислење:
Суперкуп у суботу од 18ч у Куманово се игра. У понеделник играмо пријатељску сс Здравје Лесковац у Куманово ама ке бидне од затворен тип.
Не знам зашто терав такој цело време и мене не су ми јасни како да се плашив од публикуКако и све до сга тајно, како да давав паре од џеб а не народни.
Место да пуштив публику да ставив карте …
Не знам зашто терав такој цело време и мене не су ми јасни како да се плашив од публику
Ја мислу дек ништо ќе нема, незнам што ги е проблем..Мош сакав да не изненадив
Ја мислу дек ништо ќе нема, незнам што ги е проблем..
Па ја мислу ако отидеш на врата нема сигурно да те вратив. Мада кој ги знае а и не знам од колко сат еЌе има ли можност или начин да се гледа тај пријатељска против Лесковац?
Још ништо не ставиле на официјалан профил, неверују дека ке ставив уопште…Па ја мислу ако отидеш на врата нема сигурно да те вратив. Мада кој ги знае а и не знам од колко сат е