Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се сомневаш во од мене напишаните зборови за изјавите од Мицика за градење пруга за кинеските трговско-логистички потреби кон ЕУ, барај снимка на „ЈТ„ од емисија насловена како „Само интервју„ (по мое сеќавање...) со новинарот Гоце.Кога и каде изјавил Мицика дека пругата ќе ја градиме ние, а за потребите на Китајците?
Ако има таква изјава баш би сакал да ја видам.
Инаку за потребите на Кина веројатно Мицика би требал да гради пруга во Кина а не во Македонија
Во ред е критика ама да има барем малку врска со реалноста, не дека овие не се за критика ама не за тоа што ги критикувате туку за многу поважни работи... за кои по се изгледа имате консензус.
Ни 2001 ни сега некој верува дека Али Ахмети стои позади УЧК во Македонија, он си имаше надредени на Косово и само ги следеше нивните наредби.Реално Тачи е поголема ѕверка. Би требало и Алија Фекалија да падне.
Ни 2001 ни сега некој верува дека Али Ахмети стои позади УЧК во Македонија, он си имаше надредени на Косово и само ги следеше нивните наредби.
Прв глава на држава осуден за воени злосторства после втората светска војна во европа.Znaminja na UCK na dzamiite posle osuda na eden od glavnite likovi na taa organizacija e sve sto trebate da znaete i za Albancite i za Islamot.
Европа не сака талибанци затоа и самата Албанија се оградува од косоварите и албанците од Македонија. Одам Албанија на одмор и гледам жени во бикини на плажа стегнати ко италијанки. Гледаш забулени и одма знаеш дека се од Косово или западна Македонија.Znaminja na UCK na dzamiite posle osuda na eden od glavnite likovi na taa organizacija e sve sto trebate da znaete i za Albancite i za Islamot.
Не би ме изненадило да има таква изјава, само побарав извор односно КОГА и КАДЕ е изјавено како би можел да видам во каков контекст е дадена таквата изјава, но штом не помниш не е важно.Ако се сомневаш во од мене напишаните зборови за изјавите од Мицика за градење пруга за кинеските трговско-логистички потреби кон ЕУ, барај снимка на „ЈТ„ од емисија насловена како „Само интервју„ (по мое сеќавање...) со новинарот Гоце.
Таман работа ако паметам се‘ што и од каде сум видел и прочитал по „Нетов„. Значи, тоа се зборови од Мицика, емисијата е „Само интервју„, новинар е Гоце, пред околу 1г.Не би ме изненадило да има таква изјава, само побарав извор односно КОГА и КАДЕ е изјавено како би можел да видам во каков контекст е дадена таквата изјава, но штом не помниш не е важно.
Под итно преиначување на амнестијата за учк и прогласување за терористичка, вклучувајќи рушење на сите спомен обележја од тие терористи и казна за величење на истите