Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Твојот омразен Шо е единствен бек кој знае да шутне топка :D Тоа што е тежок и слабо подвижен друга работа.
Мазрауи појма нема од центаршут, Дало:pos:, ако ја погоди трибината добар е, инаку пробува да центрира што е поштено поштено.
Гревови сме на таа тема. Доргу појма нема со топка, Диало мота нешто, све у свему жалосно накај трагично.
Ама па и вие фановите, се некои атеисти:cenzura: па палете свеќа пред секоја утакмица, помолете се. А не вака на голо чекате победа.
Кажи последен пат кога има асистенција од центар шут? :D

Ма мани га Шо земо, с’с такав негативан став цело време, здравје ќе си га уништиш :cenzura:
Ќе биду по етузијастичан, кд ќе га изритамо.
Или кога ќе купат цреповите од управата лев бек.

Едино ми е криво Балеба што нема да е фит за Баерн, ќе ни требаат нозе за таа утакмица. И што утакмицата не е барем 2ро 3то коло, пошто ѓупциве не се во меч ритам.

Не е излезен сеуште распоредот. Може да играме со Баерн и во Јануари.

Да у сабота ќе излезе распоредот.

When will Baleba be available?

"He's got a little ankle issue so maybe a couple of weeks or so, maybe three weeks. But we knew that before so it's no major issue. It'll be great to have him when we can."

Осеќам ќе има за ова “aged like milk” сеир.

Зашто?
Има луѓе кои тврдат дека добро е оваа. :D

Бато после многу измислени непостоечки изјави, ќе почнам да мислам дека и змејови ти летаат пред очи.
Автоматски споено мислење:

When will Baleba be available?

"He's got a little ankle issue so maybe a couple of weeks or so, maybe three weeks. But we knew that before so it's no major issue. It'll be great to have him when we can."

Осеќам ќе има за ова “aged like milk” сеир.

И рачунај уште месец дена да влезе у меч форма ...

Бато после многу измислени непостоечки изјави, ќе почнам да мислам дека и змејови ти летаат пред очи.
Автоматски споено мислење:

И рачунај уште месец дена да влезе у меч форма ...
Што се труќаш спомна ли ти име некој, да мислеше на тебе ќе те тагнеше. :gjavol:

Што се труќаш спомна ли ти име некој, да мислеше на тебе ќе те тагнеше. :gjavol:

Лош обид за трол си, толку ќе ти речам. Балеба на лев бек само јас и ти дискутиравме, мада не би ме чудело да ти се сонило дека си зборел и со други луѓе или мистични животни.

Лош обид за трол си, толку ќе ти речам. Балеба на лев бек само јас и ти дискутиравме, мада не би ме чудело да ти се сонило дека си зборел и со други луѓе или мистични животни.
Не се збори само за Балеба бе цреп, и не си ти единствениот кој е ок ако не донесеме лев бек.

Back
На врв Bottom