ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Service Crew и во тоа време Пирамида навиваа за МЗТ,па се застана под едно име ФА ,знамињата и од SC и од Пирамида беа многу пати и на западна трибина.
Дечките што ја формираа во тоа време Servis Crew ја пукнаа први тиквата и тепачката со битолчани кога дојдоа да дадат подршка на Вардар Звезда од тука почнува и големото ривалство меѓу Скопје и Битола или Комити Чкембари.
Дали е вистина дека на Пирамида им паѓа ударен транс и затоа после по кодекси го гасат името и прават нова група т.е ФА?

Дали е вистина дека на Пирамида им паѓа ударен транс и затоа после по кодекси го гасат името и прават нова група т.е ФА?
Како што ме држи меморија немало такво нешто,и ако бил паднат тој транс Пирамида тоа би било само од Цпб нема од кој друг во тоа време немаше јаки екипи во кошарка со добри навивачки групи.Покасно Куманово и Фени се појавија со навивачки групи пред нив Никол Ферт, Кочани Деликатес далеку од сериозни.
Ако има некој поупатен од тие генерации нека напише.

Како што ме држи меморија немало такво нешто,и ако бил паднат тој транс Пирамида тоа би било само од Цпб нема од кој друг во тоа време немаше јаки екипи во кошарка со добри навивачки групи.Покасно Куманово и Фени се појавија со навивачки групи пред нив Никол Ферт, Кочани Деликатес далеку од сериозни.
Јас како што знам е дека CPB т.е Golden Lords во тоа време им го паѓаат главниот ударен транс па името по кодекс се гаси и настанува ФА.
Ако има некој постар од тие генерации нека каже објективно.

Последно уредено:
IMG_2875.jpeg

Јас како што знам е дека CPB т.е Golden Lords во тоа време им го паѓаат главниот ударен транс па името по кодекс се гаси и настанува ФА.
Оваа коцка што ја има објавено членот не е главен ударен транс ти што викаш,Пирамида главното знамето беше многу поголемо.Ако иделе по кодекс и се угасиле поради ова браво.

балисти цел живот џандари ве чуваат и со коли бегате, следен пат застанете да се пробаме на раце

Игор ова беше главниот транспарент,имаа уште неколку ама овој беше ударен кај нив тоа време.
Screenshot_20260813_231401_YouTube.jpg

Што се десило?
екипа комитиврти у парк преф и после утакмица после утакмица џандари ја застануваат цела екипа и ги задржуваат комити се закануваат со апсења балисти веќе се разидуваат

екипа комитиврти у парк преф и после утакмица после утакмица џандари ја застануваат цела екипа и ги задржуваат комити се закануваат со апсења балисти веќе
А дали има инфо за некој напад на гости од Шкотску? Сс оглед на тој дека комити нападав свакога што ќе дојде у Скопје од гости?

А дали има инфо за некој напад на гости од Шкотску? Сс оглед на тој дека комити нападав свакога што ќе дојде у Скопје од гости?
имало мал фајт со еден човек што носел знаме добиле инфо како што разбрав тројца му отишле се удриле баш пред стадион дошле џандари не му го земале знамето ама 90% обична публика биле гостите

Back
На врв Bottom