Мразам да го правам тоа!

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Мразам кога некад ептен ме мрзи да напраам нешо и тогаш моите ке ми зададат некоја задача.:nesvest:

Mrza sum... i toa golema.... zavisi od raspolozenje.. ama sepak poise sakam da si lezam otkolku da cistam niz doma:)

нешто што најмногу мразам и секогаш ќе мразам е да станувам рано насабајле за у школо или за било што што морам...................иначе исто така најмногу мразам кога некој ме замара и ми збори пола саат едно исто и мисли дека јас слушам....хехех....друго не ми текнува.........:pipi::wink:

Мразам кој ќе ме изнанервира “другарка ми“ и кој ќе нема да можам да дочекам петок за да се испокарам со неа.

мразам кога треба да станам рано за во школо, кога брат ми ме замара со глупости, кога моите ке ме пратат да им купам цигари или што било друго, кога ми се спие а имам да завршам некоја обврска...и мнооогу други работи...

мразам кога треба да станувам прва смена и да се мрзнам на -10000 додека чадам една цигара пред да ѕвони

Јас највеќе мразам кога таман ќе седнам некој да побара од мене нешто на пр. да му донесам :678:

Mrazam koga ke treba da se javam nekade na telefon, da zavsam nekoja rabota po telefon, da se javuvam kaj luge koi ne gi znam ili mnogu malku gi znam, a znam deka moram da se javam i uste poveke koga nagla nekoj mi veli "se javi da ja sredis rabotata" uhhhhhhhh stvarno mrazam

Многу мразам кога луѓето ме испрашуваат за мојот приватен живот.Кога ме прашуваат кога имаш испит или учиш ли.МОЈА РАБОТА!!!

Мразам кога ме нервираат моите по дома, кога треба да се одвојам од компјутерот, да одам да донесам нешто или да купам и кога треба да станам многу рано или кога некој ќе ме разбуди.

мразам кога ќе надминам лимита за даунлоад, кога треба да станам за 1ва смена, кога ќе ми речат дај ми го даљинското....

Мразам да пробувам облека во бутици многу ме нервира соблечи облечи грррр.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom