- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 19.039
- Поени од реакции
- 22.777
Не јади манџи шо да му прам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не јади манџи шо да му прам

Duse ne se kurci i ti, uste humusot ti ostana za jadenje, a i na to ke mu go najdime careto
Игнорирај го ма.

Ти зема да се расправаш, не се ни доискажавАбе пичкар форум е ова, како ти што прашуваш така и јас те прашувам тебе, намали со сељачизмот, изгледа не ти дава жената штом толку нервозен на форум се бапкаш од земја
Шо да прам, ја немаат сите таа среќа мајка да му прај за јадење, ти е гајле тебе раат сиЧоло мисли дека инстаграм јадења се реална храна![]()
Смири се, оди еден пауланер мани ладен ќе се освежиш, како нов ќе сиТи зема да се расправаш, не се ни доискажав
Ti ne si mu zgotvila pa da vidis. Stomakot lajca si saka da zaigra, ne mozi samo suvo.Не јади манџи шо да му прам![]()

Ете маж и не јадел манџи

Стефи, ти почна да се праиш паметна, јас не те терав на тоа, ќе си трпиш кога си такваСмири се, оди еден пауланер мани ладен ќе се освежиш, како нов ќе си
Od kaj ke jadi ko nemaЕте маж и не јадел манџи
Па скапо ќе биде, нормално дека скапо ќе биде и платите секогаш ќе им бидат ниски![]()

Не е ништо страшно да не знае манџа да направи, истата мака ја имав дома па се научивмеOd kaj ke jadi ko nema![]()
Od Wolt polesno mu eНе е ништо страшно да не знае манџа да направи, истата мака ја имав дома па се научивме
Проблем е егото

Ех колку рекле како тебе па се повлекле со опашот во газотСтефи, ти почна да се праиш паметна, јас не те терав на тоа, ќе си трпиш кога си таква![]()

Јас ти гарантирам дека она еден сладолед не напраила домаOd Wolt polesno mu e![]()