Што мислите за вашите пријатели?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување
Некој добри некој лоши кој како

Па личности со кој сигурно ке си поминам најдобро , личности на кој што можам да им се доверам, личности кој што никогас нема да ме одбијат за помош.
Тешко кој ги нема :)

sto mislam :) bidejki imam ogromen broj na prijateli iskreno ogromen..zasluzuvaat da gi znam i postuvam :)

Папу многу се здебели зимава
Славчо многу ме нервират ко ќе ми пцует брачеда
Мино е многу заљубен
Иво стана звезда од ко купи синтисајзер почнаја да го сликет женскине :)
Боро многу играт табла на нет и јак е во дота
Зоки е голем циција :) :) :) 5 денари за смс не дават боооо влав
Фичо завчера пак се докажа дека е глуп
Влатко од ко фати женска нигде не мојш да го најш
update за другите друг пат сега ми е мака да пишам

Улаво друштво,се нашле 5 мршнички и се мислат што се можат да направат со десетче(10 денари)хехе

Абе сите пријатели ми се :music3: ,нема што да се коментира тука

What You Really Think Of Your Friends
friends.jpg

Nenad is your soulmate.
You truly love Anastazija.
You consider Trbe your true friend.
You know that Damjan is always thinking of you.

You'll remember Zoran for the rest of your life.

За моите пријатели малку е и книга да напишам.

Би ги поделил на повеќе групи, имам пријатели од секаков тип, од таблетомани, до срекни во брак со деца, за сите има посебно мислење, бар по едно поглавје од книгата.

Само три вредат.
Ќе почнам од старост.
Девицата - баш е девица. Коректно суштество. За мене премногу мирна. Фантазер.
Водолијата - типична водолија. Нит се тера нит се води. Знам дека ќе го прочита ова :baeh:. Чудна жена.
Овен - па, овен е. Иако сака да е вага. Сирова е некад. А емотивна, само крие.

Некогаш ми доаѓа да ги натепам, зошто ме нервираат. Онака, чисто другарски. Кога мислам дека не се во право, кога гледам дека трпат извесни работи... Ама, пак, и јас сум за тепање. Така да, кругот се врти, со различно темпо. Четирите страни на светот се свети, за мене.
Ги сакам, и покрај сите нивни недостатоци.
Битно, девицата е лојална и идеалист.
Водолијата е динамична и комуникативна.
Овенот е искрен и спор.
:pipi:

Во стил на членот над мене, за моите пријатели (без имиња :) )
- Лавот е закон. Знае да ме изнервира асално, али највеќе го поштувам.
- Рибата стално плива наоколу. Некогаш ја има, некогаш ја нема :wink:
- Водолијата е типац што не му успеало да ме изнервира до сеа. Респект.
- Овенот... хех... овенот е океј :) Респект и за него!
- Јарецот е типац кој стално заборава нешто (во последно време се повеќе). Не му верувам баш многу, али океј е.

Другарките ми од детство никогаш ама никогаш не би ги критикувала,можам да им се доверам и да знам дека ќе ми помогнат и ќе остане меѓу нас. Отсекогаш сме си биле фантастик 4.
Цимерките ми си ги сакам, си се слагаме, ама едната почна да одлепува, ептен на нерви ми иде, ништо веќе не споделува со нас,мистериозна е и многу многу ме нервира у последно време. :vozbud:
Имам и машки пријатели,ама еден вистински другар,со кого можам за се‘ да разговарам и да добијам совет од машка гледна точка.
И сите останати пријатели си ги почитувам и ми е мило што се дел од мојот живот и што секогаш биле тука за мене кога ми требале (со исклучок на некои кои ја изневериле мојата доверба и сум прекинала секаков контакт). :pipi:

Сите бои си имаат протолкување и значење..Во мојот живот без да филозофирам имам сретнато многу видови на пријатели и непријатели ,а кога би одбрала боја би рекла дека не се одлучувам за ниту една поконкретно..Од сите бои по малце..

шо има да ги мислам толку. некој ме забавуват, некој ме слушат, некој ги слушам, некој помага во неволја, некој го занимавам и така... а сите ги почитувам и тоа очекувам
ке мислам ако осетам дисреспект од другата страна

Абе, коа више си ги ставаш пријателите тука, веројатно си ги сакаш и се тоа, а за никој лошо не пишува :)

Па, си мислиш дека ти е погодено :)

Не мора да значи :) Јас ставив и другарки за кои мислам дека ми “работат“ зад грб,а всушност излезе дека длабоко во себе верувам дека не е така.Како и да е интересна работа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom