Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јули? Да не се збунил братов, што ке прават месец дена?
Ќе чмајат на плажа, и Романо даде негово досадно herewego.

Незнам колку може на овие од the sun да им се верува, али Балеба се почесто го шпекулираат со нас.

Јули? Да не се збунил братов, што ке прават месец дена?
Или ќе земат уште некој месецов, па чуваат простор за ФФП (пример Фернандеш) или веќе не смеат да трошат оваа фискална година. Или стварно се збунил Орнстин.

Се надевам првото. :D

Или ќе земат уште некој месецов, па чуваат простор за ФФП (пример Фернандеш) или веќе не смеат да трошат оваа фискална година. Или стварно се збунил Орнстин.

Се надевам првото. :D
Имаше шпекулации дека имаат луфт 75 мил останати од претходното лето, може да ги искористат пред почетокот на фискалната година.

Велат дека следно се префрлаат да работат на Фернандеш. Мислам дека за некои 50м плус бонуси ќе успеат да постигнат дил, доколку и негова желба е Јунајтед како што се шпекулира, мислам дека ќе се издејствува нешто.
Инаку, како и лани, успеваат прв трансфер да завршат крај на мај, што не било случај претходно.
И на крајот ќе остани јаготка на шлагот, еден класа ДМ.

Имаше шпекулации дека имаат луфт 75 мил останати од претходното лето, може да ги искористат пред почетокот на фискалната година.
А за Вест Хем имаше муабети дека се во лоша ситуација и ќе мора да продаваат пред крај на јуни. Па ете, можеби за Фернандеш се чуваат нашите, пошто тој + Едерсон ќе помине 75м сигурно.

Кај е овој што викаше дека имало минимални шанси Едерсон да дојде кај нас, односно немало да дојде. Еве го прв потпишан.

Иако не ми е по мерак ама ајде да му посакам добредојде и нека ме демантира со добри игри.

Нареден Фернадез, за 50 + 10 можеби ке го пушти Вес Хем. Ке бидам среќен ако се донесе и Тонали, не ми се праи муабет за Балеба. Има шпекулации но можеби се од нимна страна и сакаат да го продадат.

А за Вест Хем имаше муабети дека се во лоша ситуација и ќе мора да продаваат пред крај на јуни. Па ете, можеби за Фернандеш се чуваат нашите, пошто тој + Едерсон ќе помине 75м сигурно.
За Фернандеш велат дека 1000% ќе се продава, ваљда чекаат да се вклучи уште некој тим и да има наддавање, па да ја креваат цената. Ама ако тој категорично сака во Јунајтед, тогаш мислам дека ќе успеат да склучат добар дил. Околу 60-65мил вкупно со се бонуси мислам дека би било ок.

Они секако наебаа, можно е и стадионот да го изгубат ако не најдат пари, и останат у чемпионшип повеќе од сезона.

Замисли си дека си Угарте и стануваш сабајле да
читаш статија на Скај за Едерсон и го читаш ова - disappointingly limited Manuel Ugarte.

Замисли си дека си Угарте и стануваш сабајле да
читаш статија на Скај за Едерсон и го читаш ова - disappointingly limited Manuel Ugarte.
Можда е технички подобар Угарте, братот е очаен како некој од нас тука од фан клубот да собрале за надница. :D

Со носењево на Едерсон искрено најидеална реализација за средината би била Тонали/Андерсон, Едерсон и Фернандес ама мислам најреална реализација би била Едерсон, Фернандес/Скот, Балеба/Адамс. Вторава опција е далеку од лоша егзекуција на трансфер пазаров ако успешно се додаде на пример лев бек во Хол и офанзивец кој ќе покрива лево (Роџерс/Ндиае или сличен).

Не ми дава оптимизам дека во исто лето ќе ги пушта Њукасл кај нас и Хол и Тонали. Во такво сценарио ќе треба да не одерат.

Би сакал да се разгледа и можноста за Боувен зошто така ќе имаме доста комбинации во форот. Ама пак од друга страна Лејси ќе нема шанса во блиска иднина.

Е тоа ме нервира последната статија дека Едерсон е замена за Каземиро а не би требало да е , се знае дека ДМ е таа позиција што очајно ни фали а Едерсон тоа не е.

Back
На врв Bottom