Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
И тој е тука...
Забавата е загарантирана со dj-от само шо е стара школа и ќе сака по негови ноти да се игра... Посебно со тие недисциплинираните одма ќе летаат.
Само луѓето околу него да соработуваат како шо треба оти тежок садист е ќе ги малтретира максимално.

А за Пранделевски тимот би било стварно супер да клат рака оти има убав кадар
ozbilen si za na pandelevaki timot? haha

Не ме гибај :icon_lol:
То детето е иднината на македонскиот ракомет ќе видиш кај вас држете дури е Михата жив после но сендвичи да ви даваат ни пиво чоек ќе немате освен оние вулканизерите со подкастот

Мајтапот на страна сериозен сум за ова погоре ако не ги искоцка таткому парите ќе ви се држи дури е жив малиот има љубов према ракомето

За ламбо ај ама другите не знам зошто ги остаја или пак дека има три последователни титули но нека ги проба стариот ако не му чинат ќе ги сјеби не фрла камен никој со Лино опасен стар лисец е намазан знај шо да кажи како да кажи сега да видиме шо ќе сработи и убо шо рекоја целта е двојна титула и подалеку во европа само тоа требаше да се слушни и кажи за другото ќе видиме паметен потег со стариот сега уште да видиме шо играчи ќе земи да останат деки и фитиљот па ќе видиме дали имаме шанси за да ја вратиме титулата иако ми се плаши окото дека овие блиску до преспанско езеро ќе сјачаат вркај финасиски поќе од пола влада свој зад нив а другата половина кај 1961 шо значи че биди тешко и пред се интересно In Lino we trust ;)

Читам луѓе не биле задоволни од досегашните засилувања, па се доведува во прашање квалитетот на Червар, зошто Лембанов останва. Хахаха
Абе навистина шо и да се случи ќе си најдиме нешто да прајме негативен набој. Не ми се верва шо читам луѓе. Лембанов како тренер го победи Вардар, Охрид и Алкалоид, мислам дека е доволен услов за да остани. На крајот подобар даскал од Червар неможи да најди. Ја гледавте пресконференцијата и си слушнавте шо си сакавте. Чоеко кажа дека ќе работи со тренерите во екипата од сите категории. Покрај играчи и тренери ќе ви обучува.
Во сите спортој треба да ни се деси то шо се дешава во фудбалот па да си ги чукните глајте да видите дека на ништо не личиме тука на овој форумот и со нашите комемтари неубав впечаток оставаме. Денес пресот многу ми се допадна посебно во делот со договорите на Фитиљо и Манасков. Практично тие за некој ден би требало да ја завршат неизвесноста.

Manaskov, Fitiljo i Mitrevski ako ostanat ne se plasam. Ke bidat primer kako treba da se igra za Pelister, ja znat atmosverata gi znat ocekuvanjata taka da ako se poklopat kockite ke bidi bombarderi. Mora da se kreni samodoverbata, sami si prajme inkeri si go pagjame filmo.

Intuicijata mi kazva deka idi uste poubav period kako za timot taka i za nas navivacite.

Step by step

A za vas ligusi so nekjite da platite karta, so prajte se protiv klubot samo lajna so jadite i ko ke treba i ko ke ne treba stopankata da vi ja ebam. 100 denari za klubo nemate potroseno smrdeni edni segde kisnite i jadite lajna kako trebalo, a doma nemate varosano 30 godini ebave krlezi.
Види овде шо пишиш свести се малце шо збораш

Eve edno info
Fitiljo navodno bil vo pregovori za potpis vo Ohrid plata okolu 16k evra. Nasite doznale i go vratile brzo brzo so ponudena malce pogolema suma. Se e sredeno fitiljo ke ostani.

P.S ako e ova vistina poarno ic da ne go vrakjaja, ne e Toti ovaj selaneco od lopatica.
Ако помислил то нешто да го напрај
И ако забораил кога сите кираџи рипнаја да го вреѓаат за лани со се други градој од источна македониа населените

Цела БИТОЛАА ЗАСТАНА ЗАД НЕГО ГО ОДБРАНИ решени беа и капитенската лента да му ја земат карпата бевме сите ние зад него

И плус цела сала станавме со сииод наш глас да остани управата му подари убав договор нема ништо да кажам лошо ни пак да го навредам ама...

Само едно ке кажам сандуко ке си го турнеше сам еднаш то го напрај петар ангелов кога рече никогаш нема да одам во вардар уште побратимо да го напраеше тоо крајо на кариерата сам ке си ја испишеше плус овај растен карпош со сите Чкембари Кавадар Мирис Тодор Даре Кемса Џело ама тој си знај 30години има .....

Абе и двата ќе потпишат како попчиња, само сакат малце внимание да ги помолат, да извлечат појјаки договори, шо е и нормално...

И ние на работа се бориме секој нареден договор да биди финансиски подобар од претходниот, така секој во својата бранша.

Ќе ги повози ВД прецеднико на глисеро во Ох и ќе ги потпиши.:kruna:

Ништо од ова шо напиша Ултрас БТ не е точно. Сумата која му е нудена од Охрид е 25.000 за Фитиљ 15.000 за Никуч. Нашите ни приближно нема да му дадат до таа сума. Преговори со Охрид не ни имало. Не знам од која причина лиферувате вакви муабети и која ви е целта. Ова е тотална невистина и ако можам да речам лага. Повикувам на внимателност и одговорност шо пишувате оти сите го читаат ова. Ве молам по миљардити пат. И како шо вели истиот Ултрас БТ, сами си прајме инкери и си го паѓаме филмот. Ни Никуч ни Фитиљ, ни било кој друг преговарал со Охрид. Близнаците сега да одат да се понудат во Охрид ќе земат двојно од шо земаат сега ито во кеш во готово цела сезона унапред. Ве молам за внимателност.

Si stojam na to so go napisav, ama ako e ova vistina poarno da ne go vrakjaja.
Go razbiram do negde @Ултрас БТ ako mislel na to...

Poentata ne reakcijata izgleda bese za sumata na parite, so e stvarno golema za nasi uslovi mesecno, pa uste i da se nakreva oti sakale da go zemat...

Ako coekot stvarno saka(se) da ostani, bas kako Toti i ke odreagira(se) i za bilo koja suma od bilo koj tim vo MK nemase ni da saka da slusni a kamoli da pregovara...Zboram za MK...Sekako ako ima ponuda od Barca ili PSG ili Fukse koj ne bi odoleel vo sveto na rakometo.....

Pak znaci vo smisla ko zborame za kapiten i "zakolnat" Pelister BT igrac slicno na Toti so bese vo Roma ..

.....A sekako od vremeto na Kani, Zare, Curlevski i Kire bogami takov "hardcore" igrac na Pelister dosega ne sme videle....
Mozebi vreminjata bile drugi, mozda tie ne dobile ponudi so ne se odbivaat, ne znam...
Ke vidime vremeto ke pokazi dali e/imame takov kaj nas....I dali kapiteno ke prodolzi po toj pat...

Nego jas bi sakal so ovaa promena "korenita", koga veke se vklucvat i drugi sponzori i ne e problem nekoi 5-6 k....Da zemime edni top dresoj i za spomen so na Cervar erata, pa i opsto da se nakrenime...Kempa ili Hummel, so onie strelkite ko paleti na ramenjata...Bas ke e dobra sarata so zeleno belata kombinacija...Popopo...Tolku godini ednas ne sme zele vakov brend...Pa redno e za najrakometniot Centar vo MK
Onaka kabadajski bas za oko....So velite?:cool::D

Attachments

• IMG_20260602_181700.jpg
    IMG_20260602_181700.jpg
    90,2 KB · Прегледи: 22
  • IMG_20260602_181626.jpg
    IMG_20260602_181626.jpg
    110,8 KB · Прегледи: 22
  • IMG_20260602_181615.jpg
    IMG_20260602_181615.jpg
    173 KB · Прегледи: 22
  • IMG_20260602_181643.jpg
    IMG_20260602_181643.jpg
    112 KB · Прегледи: 21
Последно уредено:
Ништо од ова шо напиша Ултрас БТ не е точно. Сумата која му е нудена од Охрид е 25.000 за Фитиљ 15.000 за Никуч. Нашите ни приближно нема да му дадат до таа сума. Преговори со Охрид не ни имало. Не знам од која причина лиферувате вакви муабети и која ви е целта. Ова е тотална невистина и ако можам да речам лага. Повикувам на внимателност и одговорност шо пишувате оти сите го читаат ова. Ве молам по миљардити пат. И како шо вели истиот Ултрас БТ, сами си прајме инкери и си го паѓаме филмот. Ни Никуч ни Фитиљ, ни било кој друг преговарал со Охрид. Близнаците сега да одат да се понудат во Охрид ќе земат двојно од шо земаат сега ито во кеш во готово цела сезона унапред. Ве молам за внимателност.
Ne rekov deka e tocno skraja da e dajboze ni da se nema sluceno, muabeti niz grad kako 90% od rabotite tuka.
A cim ima muabeti znaci nesto imalo ama ne se dorazbralo so i kako.
Zato pocesto pres konferenci, da se kazvat planoj, idei i na pres da mozat i navivaci da prisustvuvat ne samo novinari.
Sakame se najdobro za ovaj klub opsto i za sekoj sport vo grado pa zato sme oboleni toe to

Ne rekov deka e tocno skraja da e dajboze ni da se nema sluceno, muabeti niz grad kako 90% od rabotite tuka.
То се да ми извиниш од газо муабети. Ништо не е точно. Охрид нема мак репрезентативец на кому му немат испратено понуда со дупла цифра.
Не се арни луѓето малце таму.
Не паѓајте на такви работи. Фитиљ не оди никаде.

То се да ми извиниш од газо муабети. Ништо не е точно. Охрид нема мак репрезентативец на кому му немат испратено понуда со дупла цифра.
Daj boze, neka ucat primer od Kire i Kjani kako se gini i ostanva vo klubot vo sekakvi turbulenci.

Ако само нека продолжат со ова темпо на плаќање на играчи :)
Од уста не нѐ извадија од недела, заедно со браќата нови.

Не тресете зелени, Фитиљо зема 14к евра во Пелистер плус има негови камиони шо возат преку ГП Пелистер, регистрирани на фирмата на Цилевци, од нив вади 10к евра плус месецот. Секој можи шо сака да кажи ама тој нема да оди во Охрид, него душата му е во Битола, Пелистер и Битола ги сака како ние сите шо ги сакаме.

Back
На врв Bottom