Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Нема поента да постои држава со малцинство македонци.
Oti malcinstvo ?
Автоматски споено мислење:

I koj e sega klasika sarenokurtonec, a @ComfortablyNumb ?
Ke iznatreskas zeleni i ko ke treba da go potvrdis kazanoto, klasika hehenca i opaskata vgaz.
So pogolem dokaz od ova sakas deka si sarenokurtonec ?

Последно уредено:
Цела влас со двојни државјанства а ако Перо од село Град - Делчевско извадил пасош од друга држава да возе у Ѓерманија и праќа пари на своите, он е за осуда а овие што не гласаа за предлого они не влијаат на другите да вадат државјанства од друга држава и на распад на системо никаков у кој хабитираме.

Цела влас со двојни државјанства а ако Перо од село Град - Делчевско извадил пасош од друга држава да возе у Ѓерманија и праќа пари на своите, он е за осуда а овие што не гласаа за предлого они не влијаат на другите да вадат државјанства од друга држава и на распад на системо никаков у кој хабитираме.
I Apasiev ima dvojno drzavjanstvo ?
E za ova ne znaev.

I Apasiev ima dvojno drzavjanstvo ?
E za ova ne znaev.
Баце 2 пати од Ротино нарачував кашкавал. Сон. Убавини. Расипуваш ми ја сликата за местото што сакам да го посетам во блиска иднина.
Апасиев е единствен шо ги дупе шушумигиве а не твоите белоглавци. И ако има двојно нема да гласа за предлого а он гласа.

Баце 2 пати од Ротино нарачував кашкавал. Сон. Убавини. Расипуваш ми ја сликата за местото што сакам да го посетам во блиска иднина.
Апасиев е единствен шо ги дупе шушумигиве а не твоите белоглавци. И ако има двојно нема да гласа за предлого а он гласа.
Ti ne rece site od vlasta ?
Ili pod vlast mislese samo na mnozinstvoto, drugite nebitni, so sakat mozat da imat ?
Kolku da te educiram za sevezden da si znaes, sobranieto e zakonodavna vlast, bile vlast ili opozicija. Drug pat ko ke sakas da se pravis pameten, ke naglasis deka mislis na vladeackoto mnozinstvo vo sobranieto, a ne na cela zakonodavna vlast ;)

I koj e sega klasika sarenokurtonec, a @ComfortablyNumb ?
Ke iznatreskas zeleni i ko ke treba da go potvrdis kazanoto, klasika hehenca i opaskata vgaz.
So pogolem dokaz od ova sakas deka si sarenokurtonec ?
Дај бе не сери, докази бара да му дадам оти го бранел ДПМНЕ и Мицковски, као демек не те знаеме што трескаш. Сега ќе земам ќе ти ги селектирам мислењата оти немам попаметна работа.
Ти летнало пилето тебе, од тема во тема тонеш во дно, последно беше со Стојанче, сега пак се враќаш сензационално.
Да одвојам 30 минути ќе ти ги најдам сите просеривања по темите, ама кому треба да докажувам?

Дај бе не сери, докази бара да му дадам оти го бранел ДПМНЕ и Мицковски, као демек не те знаеме што трескаш. Сега ќе земам ќе ти ги селектирам мислењата оти немам попаметна работа.
Ти летнало пилето тебе, од тема во тема тонеш во дно, последно беше со Стојанче, сега пак се враќаш сензационално.
Да одвојам 30 минути ќе ти ги најдам сите просеривања по темите, ама кому треба да докажувам?
Ok, jas tvrdam deka si peder i se pleskas vo devetkata za pari. Pamtam i cenovnik imase istaknato.
Klasicen buljas so se veli ama posto site go znaat toa stvarno nemam niti namera , niti vreme da ti baram postovi kade sam si tvrdis deka se klecas vo dupot za pari, uste pomalce cenovnikot da ti go baram.
Bitno peder si, milion postovi ima kade toa go tvrdis , a i se poznava po muabetite so gi pravis.

^ Ако не знаете како изгледа нервен слом.
Kako so i sam si rece, klasika sarenokurtonsko pedersko ponasanje. Se iznajade lajna, i ko ke dojdi momentot da go potvrdi napisanoto odma hehenca, interesni dosetki i verglanje. Nemal popametna rabota buljasot.
Pederce sarenokurtonsko .
Isto ko ona izgovorot od moderatorka so bese. Za lajna jadenje prvi ste.

701881394_1517099389781387_2707919895950760369_n.jpg

Новата книга на поранешната гувернерка на НБРМ и министерка во владите на гомното муртинско и Димитар Ќурка како до сега Ковачевски се вика Ништо Случајно, освен вадењето на 250.000 евра од Еуростандард банка на една недела пред банката да пропадне и да прогласи стечај, тоа беше сосема случајно, коинциденција, така се погоди. :icon_lol:

Од друга страна, не знам кога менталната и умствено заболена комуњара ќе сфати дека не можеш да препишуваш некој национален неуспех само на една одредена партија, кога другата партија (таа заболената) кога е на власт буквално дава гз на шиптaрите и исполнува секакви желби на племето само за да остане на власт. Тоа ти е исто, како едниот родител да му вика на детето не може чоколадо, а другиов да му дава да јаде и после да се лути зашто детево јадело чоколадо. Не може да дојде Заеб гомнарот муртински, да го гласате, да смени име и устав, да потпише еден куп штетни договори за државата, и после да се лутите зашто Мицковски не го врател името. Не може да протестираш со Шарена револуција заедно со Заев и да фрлаш топки со боја по институциите, и после да се лутиш зашто зашто вмро не го поништеле преспанскиот договор. Не може да агитираш да се смени власта и да донесеш одреден шупак, и после да се фалиш дека истите тие договори ќе ги буташ на Устевен. Тогаш зашто гласате ликови како Заев, Ковачевски, Филипче воопшто? Тие две работи не идат заедно.
Луѓето што гласале за заев не се љутат зашто вмро не го поништил преспанскиот. Они гласале за тоа, не им смета.

Тие што гласале за вмро треба да си се запрашаат зашто гласале за нив, кој им се очекувањата у врска со преспанскиот и тн.

Луѓето што гласале за заев не се љутат зашто вмро не го поништил преспанскиот. Они гласале за тоа, не им смета.

Тие што гласале за вмро треба да си се запрашаат зашто гласале за нив, кој им се очекувањата у врска со преспанскиот и тн.
Зарем сметаш дека гласачите на ДНПЕ гласале затоа што од ДПНЕ имаат/имале некакви „очекувања„ (и кои би бил тие)?...

Тие истите што го гласаа Заев и не им сметаше Преспанскиот, денес рипаат и плукаат по вмро зашто не го врателе името. Не може некој цело време да расипува и да се лути зашто другиов не го поправил. Тоа ми беше поентата.

Велешкото крило го еба Мицко тоталка. Човекот нема контрола никаква. Прашањето е дали свесно или не.

Тие истите што го гласаа Заев и не им сметаше Преспанскиот, денес рипаат и плукаат по вмро зашто не го врателе името. Не може некој цело време да расипува и да се лути зашто другиов не го поправил. Тоа ми беше поентата.
Па кога пред избори ветувале дека ќе го вратат името и кога претседателот рекол дека ќе употребува само РМ, нели треба да се очекува да го направат токму тоа?

И за ова што не гласаа дрпнеето за предлого , заев е крив ?

Back
На врв Bottom