Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
Немам јас потреба да ги бранам Кинезите. Но пример да се негираат овие работи мислам не треба да се заборава нели?
71 % од убиени лавови и Слонови се убиени од американски спортски ловци за трофеи. Во Америка повеќе тигрови се чуваат во приватни кафези и двори отколку што ги има во слободна природа во Азија. Америка е во топ 3 дестинации за шверц на диви животни. Али океј е. Кинезите се лоши. Овие се супер.
Америте шверцуваат диви животни за миленичина, Кинезите за печење.

Ти да не имаш јадено куче па затоа толку те погодува темава и од петни жили ги браниш овие фестивали за кучешко месо?

Америте шверцуваат диви животни за миленичина, Кинезите за печење.

Ти да не имаш јадено куче па затоа толку те погодува темава и од петни жили ги браниш овие фестивали за кучешко месо?
Нели ти не дебатираш со ботови?

Кинезите според статиите на Дарлинг ги користеле за алтернативна медицина. Ама океј. Го потврдуваш тој стереотип од вчера кој подоцна се обиде да го спакуваш како заебанција.
И сега кој не ги отворил линковите од Дарлинг?

Американците не шверцуваат. Туку убиваат за забава.

Ај сега ќе те испоштувам и јас ќе престанам да дебатирам со ботови:D

Страшна работа, кога ќе се закатанчите за нешто небитно... Пошто битните работи ги избегавате. Ти, Хјуманот, и поново - ве дружи и Клин во таквата пракса.

Нели ти не дебатираш со ботови?

Кинезите според статиите на Дарлинг ги користеле за алтернативна медицина. Ама океј. Го потврдуваш тој стереотип од вчера кој подоцна се обиде да го спакуваш како заебанција.
И сега кој не ги отворил линковите од Дарлинг?

Американците не шверцуваат. Туку убиваат за забава.

Ај сега ќе те испоштувам и јас ќе престанам да дебатирам со ботови:D
Кога го јадеше кучешкото месо, го комбинираше со бело суво вино или со црвено?
Страшна работа, кога ќе се закатанчите за нешто небитно... Пошто битните работи ги избегавате. Ти, Хјуманот, и поново - ве дружи и Клин во таквата пракса.
Кажи му го тоа на дечко ти, од мајтап за Босански ќебапи потпарол излезе за Кинески Пес Фестивал.

Кога го јадеше кучешкото месо, го комбинираше со бело суво вино или со црвено?

Кажи му го тоа на дечко ти, од мајтап за Босански ќебапи потпарол излезе за Кинески Пес Фестивал.
Стварно очај, како што веќе ти кажаа.

Подобро земи прочитај втора колумна од NYT.

@датум , гледаш со какви личности си имаме работа? Јас се извинив за ad hominem-от, а од спротивната страна, штама.
Се занимав со Таксистот на тема Југославија, ќе простите

Каша попара е се, чекај да прочитам

Ама за кучињата не си во право џабе ќе вергламе

За тебе е срамно што некој јаде кучиња, за мене е срамно нешто друго, за некој трет е срамно да се јадат гатори итн..
Ги гледаш нештата затуцано, не дека јас се согласувам со јадење кучешко месо ама таа е перцепцијата

100 % Тимчо наш веќе има нарачано :D

Не само за него, веројатно за целото семејство.

Неговите сопартијци да се барем малку лижачи на педофилски меѓуножја како него ќе набават не само за себеси туку и за нивните колеги од опозицијата.

Не само за него, веројатно за целото семејство.

Неговите сопартијци да се барем малку лижачи на педофилски меѓуножја како него ќе набават не само за себеси туку и за нивните колеги од опозицијата.
Само да не затера помаранџата по модата, нашиов е толку отиден што и танга ќе натегне

Back
На врв Bottom