Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кое е тоа големо засилување, Балеба? И немораш да ме читаш имаш игнор копче , ако уште не знаеш како функционира Јунатед треба да научиш.

И не е спамење да споделам мое мислење ако не ти се допаѓа слободно игнорирај го, и не ме цитирај повеке и да се правиш паметен иако не си.
Не знам кое ќе биде големото засилување. И тие што работат на тоа не знаат. Трансферите не се едноставна работа, треба многу нешта да се усогласат. Пари, желба на играчот, дозвола од клубот, такви ситници. Ќе видиме во Август. До тогаш, одмори од спамање. Напорен си, истото па истото, стрижена бричена.

Не знам кое ќе биде големото засилување. И тие што работат на тоа не знаат. трансферите не се едноставна работа, треба многу нешта да се усогласат. пари, желба на играчот, дозвола од клубот, такви ситници. Ќе видиме во Август. До тогаш, одмори од спамање. Напорен си, истото па истото, стрижена бричена.
Имаш игнор копче употреби го.ке си пишам и по 50 постови ако сакам моја работа.

Вистина, ако сакаш да бидеш глуп и досаден, тоа е твоја работа. Само удри.
Почнавме со навреди , премногу ниска интелигенција имаш , неможеш со аргументи па удри со навреда. :D само напред.

Па претходното лето доста добро испазарија, можам да кажам дека тоа беше можеби и најдобриот прелазен во последните 12 години, тоа ми дава надеж дека ќе одработат добро и сега.

Реалноста е дека ти појма немаш за што се разговара. И не само ти. Немам појма ниту јас, ниту било кој друг надвор од еден мал затворен круг на луѓе. 99% од работите што ќе ги прочиташ на интернет се лага. Затоа олабај се малку, не смапај по темата со страв и бескорисни информации. Се фати сега за Едерсон ко пијан за плот. Веројатноста Едерсон да заврши во Јунајтед е минимална. И еве, иако и јас не знам, спремен сум да се кладам дека оваа година ќе има едно големо засилување во средниот ред. Лани донесоа три скапи и квалитетни засилувања, нема причина оваа година да биде поинаку, плус ќе има и повеќе пари од ЛШ и продажбата на неколку играчи.

Лани не веруваа Куња дека ќе дојде, па после немало шанси Куња + Мбеумо, па Шешко немало шанси скап бил итн итн дрн дрн јариња. Си владее овде негатива и лечење фрустрации редовно (фараон, не се однесува на тебе ова со фрустацииве, пред да почнеш со дрва и камења).

Лично очекувам квалитетен трансфер пазар, под услов да не ни ги соберат примарните цели. Сити едини сериозен конкурент, мада со оглед дека Гвардиола веројатно ќе бега, веројатноста паѓа.

Последно уредено:
Па претходното лето доста добро испазарија, можам да кажам дека тоа беше можеби и најдобриот прелазен во последните 12 години, тоа ми дава надеж дека ќе одработат добро и сега.
Чек брат паднаа сите, да не ги хајпаме предвреме нека истераат две цели сезони.

Едино со Доргу на крило егзибицииве не ми се свиѓаат, покажа нешто претходно, ама сопнат е начисто, ко Велбек на времето. Врска си нема со крило.

Амад гледам го ругате, нормално е да има пад на форма, ете мајка му починала. Нека си одигра наредна сезона, за ротација е добар, ако покаже нешто плус врв. Ако не, ќе лета по наредна сезона, таман Лејси може да игра у Чемпионшип / ПЛ и да набие искуство па да го замени. Инаку има фубдалско у Лејси, искрено оптимист сум за него ако се пази од повреди.

Ќе треба уште по еден или еден што ќе може да ги покрива двете страни.

— £38m for Hojlund
— £26m for Rashford
— £18m from UCL qualification
— Casemiro wages off the books
— Rashford wages off the books
— Sancho wages off the books

And there’s still a strong chance Ugarte, Onana, Malacia and Zirkzee leave too.

Пари би требало да има. Не знам како стојат со кеш.

Од овие, само Амад би бил долу горе на својата позиција. Другите тројца импровизација.
Па не баш Крила беа и Мбеумо и Куња во претходните клубови, по потреба ги играа и шпиц и 10ка.

— £38m for Hojlund
— £26m for Rashford
— £18m from UCL qualification
— Casemiro wages off the books
— Rashford wages off the books
— Sancho wages off the books

And there’s still a strong chance Ugarte, Onana, Malacia and Zirkzee leave too.

Пари би требало да има. Не знам како стојат со кеш.
Кредит ќе земат пак, чист кеш по шпекулациите има многу малку

Па освен Арап не знам кој друг купува во кеш денес.

Едино со Доргу на крило егзибицииве не ми се свиѓаат, покажа нешто претходно, ама сопнат е начисто, ко Велбек на времето. Врска си нема со крило.

Амад гледам го ругате, нормално е да има пад на форма, ете мајка му починала. Нека си одигра наредна сезона, за ротација е добар, ако покаже нешто плус врв. Ако не, ќе лета по наредна сезона, таман Лејси може да игра у Чемпионшип / ПЛ и да набие искуство па да го замени. Инаку има фубдалско у Лејси, искрено оптимист сум за него ако се пази од повреди.
"Мој ме инсект не вара", Амад нема да отиде многу подалеку од ова што е сега.
Даде 2 гола со пресинг и престана да трча. Бруно трча притиска, Амад стои на 25 метри. Јас би го извадил одма, нема везе што на полувреме е влезен.
Ебати циганот у депресија :(

Back
На врв Bottom