Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Па пред 2 години ли беше кога Вардар беше осакатен од вирус, сите беа болни на инфузии, не дадовте да се помести дербито.Па и зошто да не биди преместен. Ние ако сме ривали не значи дека сме душмани. Баш како шо Бојан кажа пред некое време ,,Со Вардар имаме најдобра соработкаʼʼ
1 недела пред то управата на Пелистер бараше утакмицата да де помести заради то шо 2 дека пред то се играше со Спортинг но вие одбивте и по 2 дена вие баравте да се поместиПа пред 2 години ли беше кога Вардар беше осакатен од вирус, сите беа болни на инфузии, не дадовте да се помести дербито.
Ja mislam Mitro ke iznenadiМногу рано раце кревате, ама ок
Јунаците на мака се познаваат, подршка за Чупо и сите што вечер ќе настапат
Боно знае да изненади, од него највеќе се очекува па да видиме

Само да не изненади со црвен во втор нападTreba gospod da e so nas Valah najmalce 20 odbrani, odbrana da izigrame kako nikogas do sega I rakomet ala Cervar
Автоматски споено мислење:
Ja mislam Mitro ke iznenadi![]()
Како што ме држи сеќавањето секогаш кога одмараа Хориха и Малус тешко дававме гол, имавме црни серии од по 7 до 10 мин без даден гол, чудо ќе биде ако сме со помалку од 15 технички грешки вечер…Treba gospod da e so nas Valah najmalce 20 odbrani, odbrana da izigrame kako nikogas do sega I rakomet ala Cervar
Автоматски споено мислење:
Ja mislam Mitro ke iznenadi![]()