Фан клуб - РК Вардар

Horiha uste pred nekoj den na forumov napisaa deka imal visoka temperatura, neso jak virus. Za Malus se cu nesto ama sega e i oficijalno.

Ajde ovaa godina neka bide kako bide, toa e so e.

Па и зошто да не биди преместен. Ние ако сме ривали не значи дека сме душмани. Баш како шо Бојан кажа пред некое време ,,Со Вардар имаме најдобра соработкаʼʼ
Па пред 2 години ли беше кога Вардар беше осакатен од вирус, сите беа болни на инфузии, не дадовте да се помести дербито.

Па пред 2 години ли беше кога Вардар беше осакатен од вирус, сите беа болни на инфузии, не дадовте да се помести дербито.
1 недела пред то управата на Пелистер бараше утакмицата да де помести заради то шо 2 дека пред то се играше со Спортинг но вие одбивте и по 2 дена вие баравте да се помести

Ако мислев дека има шанса за поволен резултат сега е прашање со колку ќе изгубиме.Да видиме сега колку можеме без нив.Се надевам дека грешам.

Малус и Хориха заедно може да искомбинират загарантирани двоцифрен број на голови... Кој ќе надокнади? Урош, Да Силва, Боно?

Прашање е и на реванш дали ќе играат.

Среќа ова не се случи пред месец-два.

Јебига тоа е спортот. Малус не е сериозно повреден, мака нешто со ложата ама боље да се исчува него да биде уште посериозно

Сезонава се и те како се остварени целите. Следната сме покомплетни така да (дај боже) не би требало да има вакви ситуации

Монпеље го победи ПСЖ пред некој ден, со Боно и Танкосен не правиме ништо

Многу рано раце кревате, ама ок

Јунаците на мака се познаваат, подршка за Чупо и сите што вечер ќе настапат

Боно знае да изненади, од него највеќе се очекува па да видиме

Treba gospod da e so nas Valah najmalce 20 odbrani, odbrana da izigrame kako nikogas do sega I rakomet ala Cervar
Автоматски споено мислење:

Многу рано раце кревате, ама ок

Јунаците на мака се познаваат, подршка за Чупо и сите што вечер ќе настапат

Боно знае да изненади, од него највеќе се очекува па да видиме
Ja mislam Mitro ke iznenadi :)

Treba gospod da e so nas Valah najmalce 20 odbrani, odbrana da izigrame kako nikogas do sega I rakomet ala Cervar

Само да не изненади со црвен во втор напад

Како што ме држи сеќавањето секогаш кога одмараа Хориха и Малус тешко дававме гол, имавме црни серии од по 7 до 10 мин без даден гол, чудо ќе биде ако сме со помалку од 15 технички грешки вечер…

Аауууу каков шок! Ја таков целиот напален за вечер , и шо читам сеа. Ние само со комплетен тим можевме да имате надежи за пролаз даље , ова вечерва само се надевам да не биде голема катастрофа. Ќе мора резервиве да одиграат натпревар на кариерите. Штета у пичку матер!

Back
На врв Bottom