Ocajna
Domakjinka
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 2.512
- Поени од реакции
- 4.541
Со првиот маж немав деца затоа и го оставив, башка што тој не сакаше да се одвои од мајка му и да живееме посебно, сакав да имам син и Бог таа желба ми ја оствари, заминав од Мк се заљубив многу силно и посакав дете од човекот во кој се заљубив, Бог ми подари син и на кратко ете тоа е мојата приказна.Те зезав, сама личниот живот го користиш како аргумент и затоа е ова вака. Ама покрај заебанцијата, поентата ми беше дека нема сигурно ти да бидеш будала и да налеташ на таков дури и по 3 обиди.....зошто е тоа така?
Какви 3 обиди, ова ми е втор брак, ама исто како да ми е прв,бидејќи јас брак во кој нема деца, не го сметам за брак, тоа е всушност врска.
Можам да налетам јас и било која друга жена на било каков во иднина, и насилник и секаков идиот, доколку останам вдовица, се разбира, прашањето е зошто би го трпела?
Ништо не ме врзува за апсолутно ниеден маж на светов, освен мојот, а знаеш зашто? Зашто делиме нешто свето,.... тоа е нашето дете, кога ќе се роди дете, жената веќе не е истата личност која била пред породот, сега веќе не е само жена, сега е мајка, а тоа е барем за мене света улога, мајката живот би дала, барем јас, пази не се сите мајки такви, но ете мене Бог ме дал таква, јас живот ќе дадам за мојот син, и најважно ми е тој да има се во животот, јас сум на второ место и секогаш ќе се ставам на второ додека сум жива и се грижам за син ми. Инаку се си е ок немаме проблемс. Најважно е човек да има мир дома.
Ваму кај што живеам, музика гласна не смее чоек да пушти, одма идат те апсат, а камоли кавги да имаш дома, затоа велам Македонија е тотално небезбедно место за живеење од секој аспект.
(ако да те викам вака? дека на другине теми читам така те викаат), се е поврзано, ако немаш мир дома сигурно нема да го имаш ни со себе!!!!
И обратно.