Црна Хроника

• Креатор на темата Креатор на темата Macka12345
  • Време на започнување Време на започнување
Човекот што снимаше Facebook live видео дека ќе го убие Заев бил СДСМовец ... дефинитивно има логика :)
Која е логиката некој кој е типичен пример на транзиционен профитер (од времето кога Бранко ја раскрчмуваше економијата по џеповите на своите другарчиња), да основа патриотско друштво?

Најголема на свет. И ја тоа би го напраил да бев на местото на Палчо. Многу помали се шансите некој да ми чепка по така стекнатиот капитал денес.

Последно уредено:
Која е логиката некој кој е типичен пример на транзиционен профитер (од времето кога Бранко ја раскрчмуваше економијата по џеповите на своите другарчиња), да основа патриотско друштво?

Најголем на свет. И ја тоа би го напраил да бев на местото на Палчо. Многу помали се шансите некој да ми чепка по така стекнатиот капитал денес.
Ај вака :) еве да речеме ти си Палчо. Имаш украдено куп пари. Што мислиш што е попаметно: да седиш инкогнито и да си пиеш кафенце на Ленинова (да не дигаш многу бука), или да искачаш секој ден по подкасти и да лупеташ глупости да привлекуваш внимание ? Јас мислам првото ...

А за другово, Палчо е бивш СДСМовски функционер, ама Палчо го заболе курот за дали ќе му чепка некој во капиталот или не ... затоа што Палчо е прво и основно човек на системот :) или на службите или "џандарски човек" у превод. Сите им е јасно кој е и што е и Палчо од 1990 до дента кога го уапсиле им се има заканувано и мафтано со пиштол на мал милион луѓе :) затоа и до пред ова мува не го лазеше (да имаше пар скандали ама тоа не е ни 1% од тоа што го има правено).

И на крај да ги споредуваш е смешно. Палчо е сериозен лик, а овие Ќосевци, Чентовци, Жарковци се само една малоумна багра собрана што ги сскаат ко мали деца да направат глупост да они да го изедат на крајот, а другите да си се извадат преку нивни грб :)

Ај вака :) еве да речеме ти си Палчо. Имаш украдено куп пари. Што мислиш што е попаметно: да седиш инкогнито и да си пиеш кафенце на Ленинова (да не дигаш многу бука), или да искачаш секој ден по подкасти и да лупеташ глупости да привлекуваш внимание ? Јас мислам првото ...

А за другово, Палчо е бивш СДСМовски функционер, ама Палчо го заболе курот за дали ќе му чепка некој во капиталот или не ... затоа што Палчо е прво и основно човек на системот :) или на службите или "џандарски човек" у превод. Сите им е јасно кој е и што е и Палчо од 1990 до дента кога го уапсиле им се има заканувано и мафтано со пиштол на мал милион луѓе :) затоа и до пред ова мува не го лазеше (да имаше пар скандали ама тоа не е ни 1% од тоа што го има правено).

И на крај да ги споредуваш е смешно. Палчо е сериозен лик, а овие Ќосевци, Чентовци, Жарковци се само една малоумна багра собрана што ги сскаат ко мали деца да направат глупост да они да го изедат на крајот, а другите да си се извадат преку нивни грб :)
Палчо е алчен опортунист. Не му е битно која идеологија ја тера или кое знаме го вее само да има добри пари без работа.

Палчо е алчен опортунист. Не му е битно која идеологија ја тера или кое знаме го вее само да има добри пари без работа.
Апсолутно. За воља на вистината, иницијално е сива еминенција на СДСМ (да им ги брка мутните работи), али очигледно чим беше на слобода до пред некоја година, не бил гадлив и на соработка со "другата страна" :)
патриотизмот тука е само тематска тапета.
Членов совршено у 5 збора опиша што е суштината ... па така и со "уставобранителите". Најдоа Сашо И Грујо една банда морони, тројца алкохоличари циркузанти што ќе глумат водачи, си ги наместија поштено и испарија ... како беше она, чиста сметка долга љубов :)

Последно уредено:

Може и вака. Ти си Палчо и си транзиционен профитер кој ѝ должи на партијата. Службите или партијата ти дава улога да се инфилтрираш во патриотски кругови како голем патриот, да изиграваш кловн и лупеташ глупости секој ден, намерно да привлекуваш внимание со цел поистоветување и девалвирање на сите патриоти, патриотски движења и протести од патриотски побуди.

Може и вака. Ти си Палчо и си транзиционен профитер кој ѝ должи на партијата. Службите или партијата ти дава улога да се инфилтрираш во патриотски кругови како голем патриот, да изиграваш кловн и лупеташ глупости секој ден, намерно да привлекуваш внимание со цел поистоветување и девалвирање на сите патриоти, патриотски движења и протести од патриотски побуди.
Многу веројатно сценарио :) и плус преку него се контролираат нормално сите луѓе у тие кругови, дека нели он се наметнува ко авторитет :)

Човекот што снимаше Facebook live видео дека ќе го убие Заев бил СДСМовец ... дефинитивно има логика :)
... погоре постирав скриншот од неколку негови омилени линкови закачени на ФБ, објасни ми зашто го има линкот на СДСМ?

Screenshot 03-29-2026 17.20.20.png

и второ, неколку вака личности неповрзани на ФБ во тоа време, кои само со еден пишан збор на ФБ против З.З. преспале 48ч во притвор за говор на омраза, а дотичниов го привеле и го ослободиле, јас го немам видено видеото, сега прв пат, застрашувачки му беше гласот и тоа заканата, кој толку лесно поминува со ваква закана, вмровец ли? дополнително вака силно искажал, дека тој бил вмровец, а предавникот Грујовски побегнал, пази ваму, во „Букурешт“ ? :facepalm: кој вмровец не знае или ќе погреши дека Грујо е во Будимпешта, а не во Букурешт? :toe:

Син му пишал на фејсбук нешто во стил сите заборавиле на колку луѓе им помогнал татко му :D Како да има трешхолд на 100 помогнати еден можеш да удавиш со раце за пари па после се ресетира.

... погоре постирав скриншот од неколку негови омилени линкови закачени на ФБ, објасни ми зашто го има линкот на СДСМ?

Прегледај го приврзокот 473416
Не би знаел стварно. Не сум запознаен со internet search history-то на господинот Жарко Грозданоски, али претпоставувам дека е нешто у стил: imeto prodadeno komunjari, sdsm komunjari grcija, makedonija vecna, bibliska zemja, crkva krst isus makedonija ... итн итн :)
тој бил вмровец, а предавникот Грујовски побегнал, пази ваму, во „Букурешт“ ? :facepalm: кој вмровец не знае или ќе погреши дека Грујо е во Будимпешта, а не во Букурешт? :toe:
Неписмен ВМРОвец, што у принцип е 2/3 од членството :)
Автоматски споено мислење:

Син му пишал на фејсбук нешто во стил сите заборавиле на колку луѓе им помогнал татко му :D Како да има трешхолд на 100 помогнати еден можеш да удавиш со раце за пари па после се ресетира.
Абе ај што пишал, туку и неговиот син лаже и шири fake news дека татко му е доктор :)
1774799336763.png

Абе ај што пишал, туку и неговиот син лаже и шири fake news дека татко му е доктор :)
Прегледај го приврзокот 473417
... ако работел во КАРИЛ од 2010 год, како медицински техничар, можеби завршил на УТЕ медицински факултет, таму сите за време на работа завршуваат медицински факултет како да е вонредно, така да не ме чуди, треба да потврди некој што работи таму, на пример има во здравствена институција вработена пред неколку години како хигиеничарка и завршила правен факултет таму на УТЕ и сега е одговорна во Управа прави тендери! :toe:

А шиптаp кога ќе си го испука дедото вработен во арм дека не ја давал ќерката за невеста, или кога шиптаpски џандар ќе убие и запали некој на кој му должел пари за да не му плати и милион други слични случаи и крвни одмазди, северџанската јама тука не коментира како сите со учк и голема албанија на профил дека треба да се под надзор на мвр, тогаш соживот, толеранција, лижење сечени курој, поединечни случаи, да не се осудува цела заедница, а кога некој ретардиран кој се користи со патриотизам како извор на финансии и опортунизам или удбашка инсталација ќе убие некој заради користољубие тогаш сите скокаат како така, македонски национализам е лоша работа, сите се психопати, да се затворат, да се убијат, па споредби на психопатите со уставобранителите кои ја жртвуваа слободата за да не сте северџани и коси црти, да не сте двојазични копилиња без корен и историја и идентитет, ама неќевте тоа, сакавте да сте северџани и коси црти па ги осудивте како терористи во исто време кога ахмети џафери ви ја водат северната творевина, па како тие исти биле со овие другите, и тие убијци, вакви, такви, морони. Ако ти дојди Ќосето ќе се мочаш како оној северџан кој се измоча во живо откако го навредуваше и омаловажуваше.
Северџганизмот е болест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom