Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
А гледам Филип Чурлевски добро игра како среден.
Дали знај некој до кога во Грифк му е договорот?
Додуше таа лига не е за споредба али наше дете е, сепак има и во него ракометна крв...
Toj tamu e amateur,raboti primer kako postar I vo slobodno vreme igra rakomet.

Toj tamu e amateur,raboti primer kako postar I vo slobodno vreme igra rakomet.
Не знаев зато и прашав..Од времето ко играше Е.Работник немав слушнато шо се дешава со него..Мислев подпркнал, тој на гурбет :D ....Штета.

Последно уредено:
Не ми се верва шо читам… дечки највероватно се работи за пациенти од партиите шо ги терат профили да прат и да се претставуваат како битолчани а има и други избеглици од по душевни болници од другите градој и коментират по се и сешто на нашата тема. Едно ќе ви кажам остајте не на рает да си жевејме ние во Битола доволно е шо сме казнети од господ во иста држава да живејме со вас! Ние си го сакаме градот и ништо нема да смените! Не е крај на свет и да не се земи титула сезонава, битно е да продолжите да плачите а ние да гледаме да се почни со салата, да си продолжи платформата итн.. Во однос на Кузмановски не знам како да ви кажам, то е како Тоти да сакате да си замини, па дечкото му стегна 14 гола на Португалија, 10 на псж 10 на австрија и титула во последна утакмица на гости во на мзт салата! Шо треба поќе да прај? Олабајте дечки уживајте следно е сала нова да заличиме, нова битола е перфектна локацијата и време е да се почни со нова ера! Бидете позитивни битолчани не личи ненкање како чупалињата од големото село!
Па на последниот натпревар на Фитиљ не му свиреа измислени профили и избеглици туку пола сала битолчани…

Па на последниот натпревар на Фитиљ не му свиреа измислени профили и избеглици туку пола сала битолчани…
10тина поединци, најчесто оние со мозок на риба и кратко паметење во најголем дел, исфрустрирани од кладилница, фамилија итн.

@Deksi
Немој не отварај уста ти барем.
Какво мислење имаше ти не ми текнува, за кој збораше Бојн пред година дена леле на врв јазик ми е...
Да не е истиот тој шо плукаше по Митко и по кошарката.
Немој дејанчо, барем ти немаш право ова да го пишиш на шо се осврна погоре.

Бојан ако не прифаќа конструктивна критика е друго.
Митко се чекаше 2 и пол години, односно слепо го бранеше Ванчо и на крај сам се испонаша арогантно и агресивно према Чкембарите, истиот тој сум го барал да биди не само на чело на Пелистер, туку и на ФФМ, да истиот тој јас.
А ова, да плукаш по Фитилот оти изиграл слабо, а 4 дена пред то со температура го растури ПСЖ, треба да си заминат.

@Deksi
Незнам кај виде дека имам плукано... до сега никаде немам нападнато ни еден играч, барем колку шо знам јас за себе.
За разлика од тебе кој ако не добие карти гратис да плука по управа. Тоа е твојот врв на конструктивност.
До сега немаш кажано ни едно конструктивно решение само плукање за било шо освен дека немале маркетинг. А вашиот маркетинг во ФК се гледа колку е агилен.
Потруди се тоа шо го кажуваш барем да ти држи вода а не да се страмеш и да објаснуваш дека некој е риба (јас барем во тој муабет не се пронајдов). Оти не еднаш имаш плукано по управата, не само на форум туку и на твоите социјални профили дали под псевдоним дали со твој личен профил.
Не биди низок, иако минатото се имаш како таков докажано, барем на морална смисла биди малку горд.

И пак ќе ти кажам. ПРЕЗИРАМ ЛУЃЕ БЕЗ СВОЈ СТАВ

Последно уредено:
@Deksi
Незнам кај виде дека имам плукано... до сега никаде немам нападнато ни еден играч, барем колку шо знам јас за себе.
За разлика од тебе кој ако не добие карти гратис да плука по управа. Тоа е твојот врв на конструктивност.
До сега немаш кажано ни едно конструктивно решение само плукање за било шо освен дека немале маркетинг. А вашиот маркетинг во ФК се гледа колку е агилен.
Потруди се тоа шо го кажуваш барем да ти држи вода а не да се страмеш и да објаснуваш дека некој е риба (јас барем во тој муабет не се пронајдов). Оти не еднаш имаш плукано по управата, не само на форум туку и на твоите социјални профили дали под псевдоним дали со твој личен профил.
Не биди низок, иако минатото се имаш како таков докажано, барем на морална смисла биди малку горд.

И пак ќе ти кажам. ПРЕЗИРАМ ЛУЃЕ БЕЗ СВОЈ СТАВ
Гратис карта за кој, за мене? Не никогаш. Гратис карти биле за други и секогаш истите си ги добивале, а то е со цел поголема промоција на утакмицата, кревање еуфорија и интерес за истиот. А и ти незнам, зошто ничему прозван се јави во муабетот или можеби зуе мувата на капата, незнам, јас тебе никаде не те прозвав. Јас ко ќе е за браво ќе речам, ко ќе не е ќе кажам и не се кријам, ме знат сите. За маркетингот во фудбалот, со тие услови, после толку години мрак во тој поглед и неможење да се продат ни 30 дресој, а сега 300 и да имаше уште толку ќе се продаеја, за мене е океј, да има уште МНОГУ работи и се работи на нештото и за разлика од други, јас, ние прашваме луѓе кои знаат, да кажат идеи, решенија, не се прајме најпаметни и суетни. Фудбалот да опстани, а после ќе е се полесно. А риби, сме односно се сите тие кои во среда до ПСЖ го величат Фитилот, со Вардар му свират, а наредна со Алкалоид или Охрид пак со него ќе се сликат, да спортот е ЈАВНА работа, ама да си прв ред и директно да му збораш како е многу слаб, да си оди и да му свириш... е лудила мозга.

@Deksi
Мн убо знаеш кога и колку имаш плукано и за шо точно, заради кои причини карти како нема да купваш и слично оти не ти оделе по тертифот како ти шо си мислел дека требало да биде, да не те страмам тука пред сите дека се правиш ангел а си еден од тие најмногу шо имаат плукано.
Пак ќе ти речам створи си свој став и држи си го а не да се вртиш ко сончоглед како шо ќе ти одговара.
Докажи дека си барем паметен а не како диносаурус.

@Deksi
Мн убо знаеш кога и колку имаш плукано и за шо точно, заради кои причини карти како нема да купваш и слично оти не ти оделе по тертифот како ти шо си мислел дека требало да биде, да не те страмам тука пред сите дека се правиш ангел а си еден од тие најмногу шо имаат плукано.
Пак ќе ти речам створи си свој став и држи си го а не да се вртиш ко сончоглед како шо ќе ти одговара.
Докажи дека си барем паметен а не како диносаурус.
Слободно ајде, карти не сум плаќал кога немало - Корона време и после то кога беше Димитар спортски зошто сакаше да биди со акредитации оти клубот добиваше промоција на секој начин, колку шо имам јас карти купено, толку ти немаш утакмици изгледано АНОНИМЕН ЧЛЕНУ скриен зад Prezimeto. Најди каде сум плукал поединци, особено, особено некој што оставил траг, кога збораш за сончоглед, најверојатно тука мислиш и за тебе, пошто најверојатно ти плукаше со ПСЖ за Фитилот, а 4 дена покасно плукаше и бараше глата да му се скини, штом те погоди толку муабетот ничему изазван. Немам проблем јас, мене ме знат сите и знат кој сум и не се кријам зад Imeto или Prezimeto, туку кажи се ти некако, па да видиме кој си што си како си или така многу долен веш а? Не вредиш појќе да ти се реплицира, помножен со 0 (НУЛА).

Слободно ајде, карти не сум плаќал кога немало - Корона време и после то кога беше Димитар спортски зошто сакаше да биди со акредитации оти клубот добиваше промоција на секој начин, колку шо имам јас карти купено, толку ти немаш утакмици изгледано АНОНИМЕН ЧЛЕНУ скриен зад Prezimeto. Најди каде сум плукал поединци, особено, особено некој што оставил траг, кога збораш за сончоглед, најверојатно тука мислиш и за тебе, пошто најверојатно ти плукаше со ПСЖ за Фитилот, а 4 дена покасно плукаше и бараше глата да му се скини, штом те погоди толку муабетот ничему изазван. Немам проблем јас, мене ме знат сите и знат кој сум и не се кријам зад Imeto или Prezimeto, туку кажи се ти некако, па да видиме кој си што си како си или така многу долен веш а? Не вредиш појќе да ти се реплицира, помножен со 0 (НУЛА).
Мене не ми извадија муабет дека сум рекетар за карти хахахахах, јавно те прозваа па после и бојкот им правеше на тимот, не одеше на утакмици и не објавуваше ништо оти не ти давале акредитација (а сам се кажуваш дека не си новинар) и не ти давале гратиси, па колку треба да си мизерен да просиш за карти не си способен да си купиш шо просиш. Па ако си мангуп купи бе карта да те види господ т.е да си го испоштоваш светото твое и да кажиш јавно дека го сакаш клубот.

Кажи ми колку ќе ти смени да ме знаеш кој сум? Уплав да не имаш земено од мене па да бегаш кај шо ќе ме видиш, не бе малио не сум насилник али ти кажав презирам луѓе шо немаат свој став и се вртат како сончоглед.

Пак ќе ти кажам не плукам и немам плукано играч, не е мој стил али ти шо имаш плукано по управа по играчи дека Тајник бил превара, дека ѓуптино Хосни мизерија бил (играч кој покрај Фитиљо и Манасков беа најзаслужни за утакмицата лани во СК), плукано по управата како аматерски се поставувале со носење на играчи.

Најмногу ме изнервира дека спомнуваш некој риби а и самиот си во тој ист круг, толку и ти текнува, ето од тој муабет сум погоден најмногу инаку не би ни ти реплицирал оти си тркало али ајде можи ќе пораснеш па да ти помине.

Ќути си поличен си кога си мирен вервај.

Мене не ми извадија муабет дека сум рекетар за карти хахахахах, јавно те прозваа па после и бојкот им правеше на тимот, не одеше на утакмици и не објавуваше ништо оти не ти давале акредитација (а сам се кажуваш дека не си новинар) и не ти давале гратиси, па колку треба да си мизерен да просиш за карти не си способен да си купиш шо просиш. Па ако си мангуп купи бе карта да те види господ т.е да си го испоштоваш светото твое и да кажиш јавно дека го сакаш клубот.

Кажи ми колку ќе ти смени да ме знаеш кој сум? Уплав да не имаш земено од мене па да бегаш кај шо ќе ме видиш, не бе малио не сум насилник али ти кажав презирам луѓе шо немаат свој став и се вртат како сончоглед.

Пак ќе ти кажам не плукам и немам плукано играч, не е мој стил али ти шо имаш плукано по управа по играчи дека Тајник бил превара, дека ѓуптино Хосни мизерија бил (играч кој покрај Фитиљо и Манасков беа најзаслужни за утакмицата лани во СК), плукано по управата како аматерски се поставувале со носење на играчи.

Најмногу ме изнервира дека спомнуваш некој риби а и самиот си во тој ист круг, толку и ти текнува, ето од тој муабет сум погоден најмногу инаку не би ни ти реплицирал оти си тркало али ајде можи ќе пораснеш па да ти помине.

Ќути си поличен си кога си мирен вервај.
Греој, манастирски. Никогаш не сум просел за карта фала богу, ти кажав имам појќе карти и сезонски купено, отколку ти утакмици во живо + на тв гледано. Ако сум кажал дека некои потези на управата биле аматерски, значи вистина биле, неколку луфнати играчи, кажав и стојам на ставот дека Аљушот не е тренер за шампионски Пелистер, за Хосни прво ѓуптин никогаш немам речено, а второ дека е слаб исто немам, можи слаба утакмица ама дека е слаб не. Карти покрај за мене, купвам и давам на наградни игри, а податок можи и клубот да ти дај, за разлика од тебе кој вака скриен зад Prezimeto кој знај прво дали си во Битола, второ сигурно си од оние шо влегуваат со обезбедувањето. Зборот рекет тежок збор е и за истиот се јади кривична, па зато Бојан истото напишано - го избриша. Кој да бега? Ниту сметам дека Мане бега од тебе, а уште помалце па јас, тешко тебе ама ако имаш и против Мане, значи имаш против луѓе кои гласно и јасно кажват то шо имат.

Ако немаш плукано играч како шо велиш, немаше толку да те здоболи погоре напишаното, а дали сум јас тркало или ти колце, ќе можиме да кажиме ко ќе излезиш од зад скриен профил и ко ќе те знајме кој си, ај сиктер сега.

Pak pocnuvate so navredi prajte muabet kako so treba ili piste si privatni poraki ! Temata e rk Pelister a ne gratis karti I drugi gluposti sekoj ima pravo na svoj stav no bez vrekjanje ne ,ne lici nas taka pa rekinete so diskusijata ili prodolzete si sami da si se razberite

Цехте веќе му е договорен на Киро.

За овај Хенигман нема врска муабетот. Има уште една година активен договор со нас, освен ако се имст договорено да ни плстат оштета.

Али во секој случај треба да се разбудат од зимски сон и да почнст да го градат тимот за в година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom