- Член од
- 24 февруари 2026
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 80
Sta trebas gukniNikad nista pametno procitat,samo neko hvalisanje,de podjelite nesto clanovima sta se samohvalite,,,samo se hvale..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sta trebas gukniNikad nista pametno procitat,samo neko hvalisanje,de podjelite nesto clanovima sta se samohvalite,,,samo se hvale..
Tesko ces naci skeniranih listi od gledaj.vipMoze jedna lista drug posaji mi
Na ovoj gledaj.vip listi rade svi filmski i 24/7 kanali , sada sam provjerio a imaju i ovi darkmovie kanali koje ja nisam vidio na drugim listama , mozda imaju na jos nekoj listi ali ja nisam imao priliku da vidimTo je 482, dok čaršija (super-tvnow.com) ima 514 raznolikih, domaćih filmskih kanala, pola od njih ne radi.
imam jaIma neko baltazar listu da mi da
a druga polovica neznas koji film ideTo je 482, dok čaršija (super-tvnow.com) ima 514 raznolikih, domaćih filmskih kanala, pola od njih ne radi.
no zadnje 2 godine je trend ovih nedomisljatih gazda da naguraju po 200 i vise 24/7 kanala da vrte jedno te isto.. rijetki istina imaju i naziv filma i cesto mijenjaju ili imaju vise od jednog filma po kanalu.. ali rijetki.. a sve te filmove koje vrte imaju i u videoteci tako da ja tu ne vidim neku svrhu osim za kratkometrazne crtace, a serije i filmove jok.. ali hajd.. kako se kaze, glupoj publici pruzas glup sadrzaj..Hvalaima
imam ja
poslacu ti veceras kada dodjem kuci
Ja imam komsiju koji ima stariji smart tv i ne moze da ucita vece liste i on kupi listu samo sa exyu kanalima , bez vod i bez stranih kanalaa druga polovica neznas koji film ideno zadnje 2 godine je trend ovih nedomisljatih gazda da naguraju po 200 i vise 24/7 kanala da vrte jedno te isto.. rijetki istina imaju i naziv filma i cesto mijenjaju ili imaju vise od jednog filma po kanalu.. ali rijetki.. a sve te filmove koje vrte imaju i u videoteci tako da ja tu ne vidim neku svrhu osim za kratkometrazne crtace, a serije i filmove jok.. ali hajd.. kako se kaze, glupoj publici pruzas glup sadrzaj..
Jel to tajTesko ces naci skeniranih listi od gledaj.vip
Tesko se skenira i svi cuvaju za sebe
ja sto sam imao ni jedna vise nije aktivna
sada zezam reselere pa mi posalju test listu na 48 h
Автоматски споено мислење:
Na ovoj gledaj.vip listi rade svi filmski i 24/7 kanali , sada sam provjerio a imaju i ovi darkmovie kanali koje ja nisam vidio na drugim listama , mozda imaju na jos nekoj listi ali ja nisam imao priliku da vidim
JesteJel to taj
Ako može i meni jedna??ima
imam ja
Ako može i meni jedna??ima
imam ja
Ako bude jos aktivnih poslacu tiAko može i meni jedna??
Автоматски споено мислење:
Ako može i meni jedna??
Valjda ko ce ga znat hahaaa,ti ih gledasJeste
je li to njihova apk
nemam ja njihovu apkValjda ko ce ga znat hahaaa,ti ih gledas
I taj zvrk krade od arta kanale vidim.nemam ja njihovu apk
samo ko kupi listu tako mi rekli
na test listu ne daju tu apk