Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Bravo sused u Panorami hotelu sutra u 14 h placas pivo za ovo hahaaa
Автоматски споено мислење:

Odmah da si mi tamo u grupi poslao

Ma dobra vod ovo je vec preterivanje sa tim raznim kanalima i vrte 3 godine jedne te iste

70 72 6F 76 61 6A 64 65 72 20 69 20 64 72 7A 61 76 61
Прегледај го приврзокот 470946
znas ti i bolje od toga ;)

Moze jedna lista drug posaji mi
Tesko ces naci skeniranih listi od gledaj.vip
Tesko se skenira i svi cuvaju za sebe
ja sto sam imao ni jedna vise nije aktivna
sada zezam reselere pa mi posalju test listu na 48 h

To je 482, dok čaršija (super-tvnow.com) ima 514 raznolikih, domaćih filmskih kanala, pola od njih ne radi.
Na ovoj gledaj.vip listi rade svi filmski i 24/7 kanali , sada sam provjerio a imaju i ovi darkmovie kanali koje ja nisam vidio na drugim listama , mozda imaju na jos nekoj listi ali ja nisam imao priliku da vidim

Attachments

• IMG_6097.png
    IMG_6097.png
    442,6 KB · Прегледи: 47
  • IMG_6095.png
    IMG_6095.png
    579,9 KB · Прегледи: 47
Последно уредено:
To je 482, dok čaršija (super-tvnow.com) ima 514 raznolikih, domaćih filmskih kanala, pola od njih ne radi.
a druga polovica neznas koji film ide :) no zadnje 2 godine je trend ovih nedomisljatih gazda da naguraju po 200 i vise 24/7 kanala da vrte jedno te isto.. rijetki istina imaju i naziv filma i cesto mijenjaju ili imaju vise od jednog filma po kanalu.. ali rijetki.. a sve te filmove koje vrte imaju i u videoteci tako da ja tu ne vidim neku svrhu osim za kratkometrazne crtace, a serije i filmove jok.. ali hajd.. kako se kaze, glupoj publici pruzas glup sadrzaj..

a druga polovica neznas koji film ide :) no zadnje 2 godine je trend ovih nedomisljatih gazda da naguraju po 200 i vise 24/7 kanala da vrte jedno te isto.. rijetki istina imaju i naziv filma i cesto mijenjaju ili imaju vise od jednog filma po kanalu.. ali rijetki.. a sve te filmove koje vrte imaju i u videoteci tako da ja tu ne vidim neku svrhu osim za kratkometrazne crtace, a serije i filmove jok.. ali hajd.. kako se kaze, glupoj publici pruzas glup sadrzaj..
Ja imam komsiju koji ima stariji smart tv i ne moze da ucita vece liste i on kupi listu samo sa exyu kanalima , bez vod i bez stranih kanala
tako da njemu odgovaraju ti filmski i 24/7 kanali jer ne moze vod da koristi

Tesko ces naci skeniranih listi od gledaj.vip
Tesko se skenira i svi cuvaju za sebe
ja sto sam imao ni jedna vise nije aktivna
sada zezam reselere pa mi posalju test listu na 48 h

Na ovoj gledaj.vip listi rade svi filmski i 24/7 kanali , sada sam provjerio a imaju i ovi darkmovie kanali koje ja nisam vidio na drugim listama , mozda imaju na jos nekoj listi ali ja nisam imao priliku da vidim
Jel to taj

Attachments

• IMG_20260228_162206_539.jpg
    IMG_20260228_162206_539.jpg
    99 KB · Прегледи: 66

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom