Борат
Сагдиев
- Член од
- 22 јули 2019
- Мислења
- 1.668
- Поени од реакции
- 1.036
- Локација
- Република Македонија
- Веб-сајт
- www.levica.mk
Уште Мицко нема контрола над судството затоа. Иначе и да има, па исто че биди 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Tuka kako dvojni arsini da gledam. Makedoncite so islamska veroispovest sto se deklariraat kako Albanci se Albanci, ama ovie so se deklariraa za bugari ne se bugari.Прво нема повеќе Мекедонци муслимани пошто повеќето од нив се пишаа за Албанци.ДУИ многу години ја добиваше власта во Струга баш поради нив.Е сега има и ретки исклучоци.
Ne ne mislam. Mislam na Makedonci so druga veroispovest.Кои Македонци муслимани? Мислиш Албанците? Ти си класичен пример за таков гласач на Дуи, ајт сиктер.
Што имаше Нола против името на мојата држава?
Toa ako si pobozen, ako ne si togas e totalno nebitno. Malce e bezveze vo 21 vek da se zamaras so prikazni od pred 2000 godini.Воглавно продажбата на Бога за Торба пари. Не верувам на човек кој е спремен да го продаде Бога. Ако го предал Бога, како главен авторитет и создател, замисли што можи да ти направи тебе ко на обичен човек?
Или.. и ти си торбеш? Тоа би го објаснил аватарот. Конечно.
Nema tuka nisto nejasno. Napraven e dogovor. Da ne mislis taka mu tekna na Grubi od cista mira da se pojavi i predade na policijata. Nejasno e samo sto se imaat dogovorenoМене во цела оваа шарада не ми е јасно како една работа им проаѓа на луѓето под радар и никој не ја коментира, а тоа е како може да е нормално нешто полиција да не може да ти гарантира безбедност во затвор. Настрана све друго што е урнебесно со Артан.

Може само да се како превентива преземат безбедносни мерки, безбедност никој не може да ти 100% гарантира, па дури ни обезбедувањето на Трамп, и него го пукаа!Мене во цела оваа шарада не ми е јасно како една работа им проаѓа на луѓето под радар и никој не ја коментира, а тоа е како може да е нормално нешто полиција да не може да ти гарантира безбедност во затвор. Настрана све друго што е урнебесно со Артан.
Ако не реагира математичарот и он е дел од играта, што до сега со неделување и за други работи го докажува, нашата политика е како режиран холивудски филм каде што негативниот набој од премногу манипулации завршува со ќотеци, од љубе, бучко до 27ми.Ова последново што се случи највероватно е дел на некој голем дил од поголеми размери, што е не знам дали ќе видеме. Ако власта нема удел во ова, мора да реагира радикално и да го крене наклоци и обвинителството и судиите, дури и да го затвори тој ебаниот правен факултет. Кое е тоа обвинителсто само да бара домашен притвор ? А судов без никаков приговор прифатило, сите се перат со некој друг, како бе тоа, баш ме интересира кој беше обвинител во случајов.
Мора властиве да реагираат дури и по цена на бунење на меѓународната заедница, меѓунароната заедница може кур да пуши, ќе напише некој негативен извештај и ќе констатира дека власта се меша во законодавната власт и толку, ни прв негативен извештај ни последен, кучињата ќе лаат, караванот ќе маршира, ништо страшно, и така не дупат и немаме шанси за во ЕУ во догледно време.
Пропушташ да бидиш објективен ,како и секогаш.Македонците муслимани се декларираат како Албанци на пописот 2021 ,а имаат македонски пасош. Кажи сега колку бугари имаше на пописот 2021?Tuka kako dvojni arsini da gledam. Makedoncite so islamska veroispovest sto se deklariraat kako Albanci se Albanci, ama ovie so se deklariraa za bugari ne se bugari.
Nesto propustam ili ?
Автоматски споено мислење:
Ne ne mislam. Mislam na Makedonci so druga veroispovest.
Ako gledas taka sto imaja protiv eden kup Makedonci pravoslavni so imeto na republikata ? Za niv so izgovor ke najdis ?
A vie ova kao ozbilno mislite deka sudiite i obvinitelstvoto gi shupcatОва последново што се случи највероватно е дел на некој голем дил од поголеми размери, што е не знам дали ќе видеме. Ако власта нема удел во ова, мора да реагира радикално и да го крене наклоци и обвинителството и судиите, дури и да го затвори тој ебаниот правен факултет. Кое е тоа обвинителсто само да бара домашен притвор ? А судов без никаков приговор прифатило, сите се перат со некој друг, како бе тоа, баш ме интересира кој беше обвинител во случајов.
Мора властиве да реагираат дури и по цена на бунење на меѓународната заедница, меѓунароната заедница може кур да пуши, ќе напише некој негативен извештај и ќе констатира дека власта се меша во законодавната власт и толку, ни прв негативен извештај ни последен, кучињата ќе лаат, караванот ќе маршира, ништо страшно, и така не дупат и немаме шанси за во ЕУ во догледно време.
?Ова последново што се случи највероватно е дел на некој голем дил од поголеми размери, што е не знам дали ќе видеме. Ако власта нема удел во ова, мора да реагира радикално и да го крене наклоци и обвинителството и судиите, дури и да го затвори тој ебаниот правен факултет. Кое е тоа обвинителсто само да бара домашен притвор ? А судов без никаков приговор прифатило, сите се перат со некој друг, како бе тоа, баш ме интересира кој беше обвинител во случајов.