Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да се пријавам ама страв ми е да не ме снајде она што го снајде Виктораниус а и селектор ќе сум 2 сезони а ја преку лето не сум тука и друг ми го глеа тимот.

Ред Девил дај влези во купот бе ако сакаш.
Инаку утре очекувам победа над лајнс оф куманово на гости.

Јас утре играм дома со Креатив,па мора да барам победа плус дома играм ама и да изгубам нема да биде изненадување,ќе видиме што ќе биде
Со срежа на сите утре

Сега ќе влезам во купот.
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ, надавав за еден ѕвер од 100.000 СИ, отишол за мали пари, сум го заборавил. :@:@
Утре губам од Правниче, бтв. Олано ми е повреден уште 9 дена.

Сега ќе влезам во купот.
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ, надавав за еден ѕвер од 100.000 СИ, отишол за мали пари, сум го заборавил. :@:@
Утре губам од Правниче, бтв. Олано ми е повреден уште 9 дена.

И со мене нема да игра.:baeh::baeh:

Глупава игра, сите играчи поскапеле 100 пати, не купувам ништо, а и тие поредите, мора за некоја утакмица најјаките да се повредени.
БаскетСим РУЛЗ!

Земав за 12 милиони еден играч, Примо, 113.000 скил индекс, 27 години, ама ѕверски оценки има. Ќе го пробам вечер против Правниче.

:oftopic:
Кирца е баниран од форумот ? Дека сакав да му пишам ПП во врска со играва, а видов небива :toe:

Претпоставувам и тој пцуел на темата за ОТ, пошто знам редовно гледа тоа.

Ајде со среќа вечер, Олано не игра, штета што е повреден уште 8 дена, можеби ќе имав какви-такви шанси за да биде малце неизвесно. А вака, многу му е подобар тимот на Правниче, ќе загубам, прашањето е колку разлика.
Ги гледам тимовите, можеби и имам шанса за опстанок, грчевита ќе биде борбата.
Со среќа вечерва.
GL и HF!

Уште на почеток Едишар 3 лични, за 5 минути? ШТО ПРАВИ РЕТАРДОВ?!?!

Прва победа 79-74 против Креатив,водев 15 разлика ама на крај ме стигна,ми се повредија 2 играчи само да видам на колку дена:nesum:
едит:Најјаки го тепал Тетово ама на најјаки тој што му е најјакиот ептен му се повредил!!

Изгубив катастрофално во првата и последната четвртина во првата постигнав само 3 поени што е премногу малку сега ќе има реконструкција во тимов барем опстанок да изборам за повеќе не се ни надевав.

Ништо, првото полувреме беше нерешено, после во третата четвртина ептен паднав, превише фалеше Олано.
Новиов играч имаше вкупно 15 скока, солидно.
2 порази на почеток, наредна против Куманово уште еден.

Ајде честито до сите што победија. Јас втора победа по ред, го уништив ботот со 35 разлика. Сеа ваљда од 8 место ќе се качам на 4.

Нанижана и втората победа во новата сезона....Куманово2008 оди кон топ позициите кои водат во прва лига..но таму ќе биде посрамотен ...:D:D ... Победа со 68:67 .... а во тимот нема поголем играч од 22 000 index ...

газу газу :P:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom