Кошаркарски онлајн менаџер

А

Ајсшутер

Гостин
Земав неколку награди задоволен сум.

First Defensive Team
[PF] Marko Mitić Macedonian Warriors 11.63
[C] Alexander Aharoni Macedonian Warriors 15.34

Second Defensive Team
[SF] Marcos Parente Macedonian Warriors 11.02

Most Defensive Player
Alexander Aharoni Macedonian Warriors 15.34

Blocks leader
Alexander Aharoni Macedonian Warriors 1.44

Горд сум на Ахарони иако беше бајги повреден одприлика 30 дена зема бајги награди цицај Матјан Томич за џабе си 222 и скил 31.714 се зафркавам добро е баш македонче.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Тепав со марчело не е важно ако сака неа каже он.Инаку радулови 40 рејтинг.29 скока 18 поени 17 скока.Сеа со вајт вулфс ќе го играм 4 четвртини.Сакам да срушам рекорк на колибри центарот 67 рејтинг кога направи.

А

Ајсшутер

Гостин
Кажете де резултат да видам чисто онака колку си одприлика јак дали има шанси да те тепам :pos::pos: мој тип си го тепал 105 - 15 ?

M

marko 1996

Гостин

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Кажете де резултат да видам чисто онака колку си одприлика јак дали има шанси да те тепам :pos::pos: мој тип си го тепал 105 - 15 ?
113-34
Откако ја играм играва сеа највеќе кошеви давам.Можно е во сабота овој рекорд да биде срушен зошто радулович ќе дере утни фати-утни фати 50 скока ќе напраи.Ќе цркне така менаџерот на вајт вулфс.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ја не сум задоволен во прв тим само Олано и Малуенда... Во втор тим е Едишар. Он и Персиани во најдобриот одбранбен тим. Ерцеговац во вториот.
Али затоа најдобар одбранбен во целата лига е Едишар, најдобар во скокови Олано, во блокови Персиани, во украдени топки Едишар, најкорисен како У-21 Олано и најдобро шутира тројки и слободни мојот Оклинкас.

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Кај мене Гоце Станич растур прави. Две сезони по ред е у-18 МВП, а оваа година плус е во најдобриот дефанзивен тим,и најдобар блокер е во лигата.
ЅВЕР

V

Viktoranius

Гостин
Ајде утре баражот, со среќа на сите што играт.

А во недела парите од наградите, јас изгледа нема да се засилувам, ќе пробам со тие играчи што ги имам да фатам некое место за 2 лига, ако не од другата сезона ќе се засилувам.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ајде многу среќа на тие што играат вечер бараж.Инаку ја играм со кк катастрофа така го крстил тимот баш сеа видов.Рулович го играм 4 четвртини па претпоставувате што ќе биде тоа.:baeh:

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
Велики корак за K.K Kumanovo 1903. За клуб је управо потписала звезда, Jedrzej Dopieralski

хахаха можеби ќе ми се смеете но морам вака да направам...34 години има овој старец али тоа е ...го земав за 300 000 ...морам да земам уште 3-4 вакви..морам да опстанам во 1 лига...бтв ми треба 3-4 ќе се повредуваат многу...
знае некој да ми каже по колку странца можам да имам во тим ???

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Велики корак за K.K Kumanovo 1903. За клуб је управо потписала звезда, Jedrzej Dopieralski

хахаха можеби ќе ми се смеете но морам вака да направам...34 години има овој старец али тоа е ...го земав за 300 000 ...морам да земам уште 3-4 вакви..морам да опстанам во 1 лига...бтв ми треба 3-4 ќе се повредуваат многу...
знае некој да ми каже по колку странца можам да имам во тим ???
Колку сакаш абе играчот да не ти е 24 не 34?

Алоо што е ова не ја сејвнале тактиката.Нешто им се јавило и рекоа ќе се сејвне тактиката и ништо.Водам 18-8 за сеа ама изглеа радулович нема да игра.Изгубив ли ќе им ебам матер на администарторите.

Kajgana Shop

На врв Bottom