А
Ајсшутер
Гостин
Не те разбрав на пример јас сум 4 место и сум во 2.2 лига и на пример сега може да ми се падне да играм бараж со 10 место од 1.2 ?
Вака ти можеш да се паднеш со некој од 1.1 или 1.2 кои завршиле 9,10,11,12.Со секој можеш да се паднеш тоа иде по пат на бараж.Не те разбрав на пример јас сум 4 место и сум во 2.2 лига и на пример сега може да ми се падне да играм бараж со 10 место од 1.2 ?
Да ако на пример последдно коло се одигрува во вторник што мислам дека и во торник ќе е баражот се игра во сабота и во недела награди следат и стареење,дебоификација и све остало.Ок а баражите одма после завршеток на сезона се играат ?
На мене ми се повреди најдобриот играч 35.000 скил, и нема шанси до баражот да игра. Ја наебав работата.
Да се надевам дека ќе ми се падне бот.
Мораш зошто голем профит се праи од карти.Ја во втоа лига имав 5100 и се беше фул.Сеа некако не се пуни пошто и сум доле на табела и се намлува број на навивачи.Ќе играм бараж ама ќе го тепам кој и да ми се падне.Од наредна година избегавам бараж.Иначе имам сала 2500 и 50 ложа :kesa: се полни цела и зимам околу 150.000 ај може наредна сезона ќе ја проширам малце повеќе.
Кога бев во 1.1 салата ми беше 5100 и секад беше фул пошто и бев прв.Ти колку зимаше предходната сезона од карти и колкава сала имаше ?
Можам да констатирам дека станав шампион на дивизија 2.1...Можете само да ми кажете колку ке земам бидејки освоив????