Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Не те разбрав на пример јас сум 4 место и сум во 2.2 лига и на пример сега може да ми се падне да играм бараж со 10 место од 1.2 ?

Не те разбрав на пример јас сум 4 место и сум во 2.2 лига и на пример сега може да ми се падне да играм бараж со 10 место од 1.2 ?

Вака ти можеш да се паднеш со некој од 1.1 или 1.2 кои завршиле 9,10,11,12.Со секој можеш да се паднеш тоа иде по пат на бараж.

Ок а баражите одма после завршеток на сезона се играат ?

Да ако на пример последдно коло се одигрува во вторник што мислам дека и во торник ќе е баражот се игра во сабота и во недела награди следат и стареење,дебоификација и све остало.
Ќе има распоред.

На мене ми се повреди најдобриот играч 35.000 скил, и нема шанси до баражот да игра. Ја наебав работата.

Да се надевам дека ќе ми се падне бот.

На мене ми се повреди најдобриот играч 35.000 скил, и нема шанси до баражот да игра. Ја наебав работата.

Да се надевам дека ќе ми се падне бот.

Па и поголемиот дел и се ботови:vozbud:
Ама и тие што имаат тимови максимум пола месец и ги имаат.Така да треба да поминеш понатаму.

Иначе имам сала 2500 и 50 ложа :kesa: се полни цела и зимам околу 150.000 ај може наредна сезона ќе ја проширам малце повеќе.

Иначе имам сала 2500 и 50 ложа :kesa: се полни цела и зимам околу 150.000 ај може наредна сезона ќе ја проширам малце повеќе.

Мораш зошто голем профит се праи од карти.Ја во втоа лига имав 5100 и се беше фул.Сеа некако не се пуни пошто и сум доле на табела и се намлува број на навивачи.Ќе играм бараж ама ќе го тепам кој и да ми се падне.Од наредна година избегавам бараж.

Ти колку зимаше предходната сезона од карти и колкава сала имаше ?

Ти колку зимаше предходната сезона од карти и колкава сала имаше ?

Кога бев во 1.1 салата ми беше 5100 и секад беше фул пошто и бев прв.
А земав 255000.За пресметка кога би граделе да видите дали би се исплатело ќе си пресметувате.
50 евра која и да платжно средство е за обични седишта а ложата е 100 евра.

А утре ако победам против k.k juventus најверојатно ќе станам шампион, имам две победи повеќе од вац, ама кош-разликата ми е подобра.

Епа ја играм со Куманово а тоа крилото ќе го чувам за сабота.
Македонија-Скопје Селтикс.

Можам да констатирам дека станав шампион на дивизија 2.1...Можете само да ми кажете колку ке земам бидејки освоив????:)

Можам да констатирам дека станав шампион на дивизија 2.1...Можете само да ми кажете колку ке земам бидејки освоив????:)

• Прво место:2.400.000 EUR
  • Друго место:1.900.000 EUR
  • Треће место1.500.000 EUR
  • Четврто место:1.200.000 EUR
  • Пето место:1.000.000 EUR
  • Шесто место:850.000 EUR
  • Седмо место:700.000 EUR
  • Осмо место:600.000 EUR
  • Девето место:500.000 EUR
  • 10-а позиција:450.000 EUR
  • 11-а позиција400.000 EUR
  • 12-а позиција:350.000 EUR