Незнај шо зборува, муабет рекла-кажала незнам дали има полни 18 год јбт.... му рекол некој делије или гробар од друга држава вие имате прича, комити филмој мн ги тепа хахахахаха

За погоре мислењево, јас и мое мислење е дека релација комити-шверцери, дури сте многу добри со нив и толерантни, дека треба уште по-хардкор да се гона на секој чекор. Значи ми се гади кога и да ги видам, цели социјални мрежи, немам сретнато ниедна група на цел свет како нив со толкава обсесија, сите нивни клипови, сите профили со имина anti reds, fuck reds, die reds, -1, another Sazdo coming? WTF?
Ова е повеќе доволно од се за мене, барем од нас тргнувам, немам сретнато толкава пропаганда и прославување смрт од наша страна без разлика каква националност. Еве со Грциве сме цел живот ривали, ама нормално како случајов со ПАОK пред некој ден со комбето, секој размислува како нормален човек дека можи не дај боже на секој му се случи - и мене, и тебе, и него - и дека ништо не е повредно од изгубен живот. Ми се гади од нив тотално, дете младо не го оставија да почива во мир. Исто така следам годинава активно се објавувани клипови каде македонци се тепани и снимани, омолаважувани од нивна страна...
Како да му подадеш рака на на некој кој ти посакува смрт на секоја објава... малку е контраверзно, далеку сме од тие земји, многу поинакви околности и тешко дека нешто че се смени дури сме живи.