Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kako setat vasite “heroi” slobodni niz S.Makedonia, i nasite ke se setaat i ke ziveeat i ke gi velicime, gospod neka gi prosti nasite heroi sto samo sakase da go braanat teritorijataДур терористите шиптарcки од УЧК шетаат слободни низ Македонија, ни еден шкип нема право за правда да кмичи. Почнете прво кај вашите иначе сте само карикатури.
kako setat vasite “heroi” slobodni niz S.Makedonia, i nasite ke se setaat i ke ziveeat i ke gi velicime, gospod neka gi prosti nasite heroi sto samo sakase da go braanat teritorijata
Прегледај го приврзокот 465544
Македонци протестираат - против корупција, загадување, итн...
Шипtари протестираат бидејќи им е скратено правото да газат каури на пешачки патеки.
A shto kur ushte sakash da dobijash? Koga ti objasna pod koj okolnosti se slucheni nastanite! Branel teritorija! Od kogo od Kosovari, Od bugari Od Grci?ako ne priznavavme drzavata kako ke ziveeme tuka, ja sum od sred Cair, imam komsii drugari Makedonci Komiti abe NIKOGAS nesum imal problemi, ti si kaur ja sum shqiptar i kraj na muabetet ke ziveeme zaedno tuka i nema sto, so ovie bos muabeti po forum samo laga laga praete nisto drugo, a sto dava drzavata na Albanci, absolutno nisto za zal, pricinata samo zasto ne se sakame megu sebe ste vie sto ne gi sakate Albancite, nikogas nema da imame frki ako ke gi sakate i postuvate !
osven kosovari i drugarite vo cair, za ovie dvete sto gi spomnes ti daA shto kur ushte sakash da dobijash? Koga ti objasna pod koj okolnosti se slucheni nastanite! Branel teritorija! Od kogo od Kosovari, Od bugari Od Grci?
Ili od tie tvoite drugari vo Chair?

ako ne priznavavme drzavata kako ke ziveeme tuka, ja sum od sred Cair, imam komsii drugari Makedonci Komiti abe NIKOGAS nesum imal problemi, ti si kaur ja sum shqiptar i kraj na muabetet ke ziveeme zaedno tuka i nema sto, so ovie bos muabeti po forum samo laga laga praete nisto drugo, a sto dava drzavata na Albanci, absolutno nisto za zal, pricinata samo zasto ne se sakame megu sebe ste vie sto ne gi sakate Albancite, nikogas nema da imame frki ako ke gi sakate i postuvate !
...е па сега под инерција пресметај го и македонското ајкју што ги постави овие на осетливи функции пошта, ЕВН, лотарија, министри за здравство...итн уништувајќи ги истите,Со мајмуни од џунгла донесени ќе се разбереме подобро и ќе се научеа на основни човечки навики
![]()

Nemoj ne go fakaj ovoj na vakvi temi, nema kalibar ni da dopre humorot.Кажи ми, муслиман си?
Noneto tvoe da mi go izdudla onaka patriotski za sozhivot!osven kosovari i drugarite vo cair, za ovie dvete sto gi spomnes ti da![]()
Nemoj ne go fakaj ovoj na vakvi temi, nema kalibar ni da dopre humorot.
Bas taka, za zal nastrada nevino dete koe poradi glupiot tatko zagina na taa vozrast. Incidentot stanuva koga familijata na deteto, Bog da go prosti, kao sekoj skontar so misli deka e silen i naletuva na pogresen kaur koj se buni ne kuti i ovie idat poveke i gi napagaat braka ferski 10 na 2. Jas spomnav i vo temata za navivanje, brz razlika kolku i da ima omraza, milo mi e so i deneska ima 50 dusi na protestot i toa se znae koi se, lugeto tamu poleka sfakaat deka nie kako narod ne sme problem nitu pak nasata drzava ama za zal ziveeme vo region kade politikata ostanuva takva, sekoj normalen Albanec od tamu znae deka problemot e vo nivnite redovi, zatoa i se selat vo makedonski naselbi, setaat i izleguvaat vo nasi lokali i mesta i decata gi zapisuvaat vo nasite osnovni skoli. Problemot ke izcezne stom ja snema dui i site vakvi faci koi go drmaat sistemot kaj niv a so toa i zivotot na normalnoto naselnie tamu.Мудава цитрони ни ги направивте со малиот Алмир.
Кажи го и другиот дел од приказната, дека неговиот татко и целата негова фамилија го нападнаа човекот 10 на 1 (или на 2, не памтам), па за да не го потепаат избега со колата и го удри детето.
А овде тој што го браниш бегал со дрога од полиција, по пешачка патека, гази човек и бега ко пичка.
Баш исти настани за споредување. Ама толку ви е капацитетот.
Elhamdulilah Musliman sum, ti?
se glea kakvi ste koga i u vera se fakjate i praete provokaci so vas samo masakri treba da placete kako sekogas po ulici kako praete