Мора еден протест за мачка да направиме 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Па напротив треба на владините, тие што имаат сила да дејствуваат да им пишуваш.Освен на Зелен Хуман Град, дајте идеја за други невладини. Да им пишам. Мора нешто да превземеме. Не се дише навечер.
Матичната вика сите доаѓате со болки во грло и плуќа. Ќе нѐ умрат бе луѓе
Напиши нешто повеќе за ова. Линк ако имаш, итн.пред 1-2 месеци си изгласаа дека загадувањето може да е деловна тајна и не мораат да даваат извештаи кој колку загадува?
www.slobodnaevropa.mk
Ти лајкнав, шо значи тоа?Па напротив треба на владините, тие што имаат сила да дејствуваат да им пишуваш.
И одговори на прашањево.
Татко ти сака џандарки?Ти лајкнав, шо значи тоа?
Шо си ти иначе вака шо ме испрашуваш?
Џандарка да не си?
Може и лично да се запознаеме ако сакаш, ќе провериш шо имам на колата. Татко ми боље ќе ти објасни.
Од владини се виде аир, знам ја шо прашувам.
Ја коа прашав за протест, исто не одговори конкретно.
Мјау
Ќе видимеТатко ти сака џандарки?
Каде јадеш, пиеш, мора и да дишеш, човечка ненаситност.Редно е Дпмне да донесе Резолуција за осудување на манипулациите и лагите поврзани со загадувањето на воздухот! Мора да се стави крај на сите шпекулации кои имаат за цел креирање јавна паника!
Ете, сабајле, можеше да гледаш дури цели 10 метри пред тебе. Тоа е повеќе од доволно!
Јаглен. Има и кај мене еден комшија, се да му ебам.Sega gi prasuvam Bosancite deka go gledam Sarajevo e nekolku dena broj 1 najzagaden vo svetot, velat sekoja kukja ima 3 koli i poveketo koristele za greenje nesto crno od rudnik na U bukvata ne go razbrav zborot Ugalj nesto, isto e vikaat vo dupka megu planini....