- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 5.256
- Поени од реакции
- 9.399
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe peder sedi miren, ne samo na kurovi misli ... ne si pravi bezveza filmovi.Сега се е појасно. Лепотан од Каменица ти наби рогој за некој со поголем кур и сега Прилеп и Блаже Конески се криви за ова.
Зато треба да се укине Демократијата. Секој џган дава мислење за се на светот, без разлика дали кадарен или простак.
Jas imam golem alat ama ti mozhesh da sonuvash za toa.Мене во опис ми стој Codename Duchess, тебе golem alat.
На еден од нас двајца дефинитивно само едно му се врти в ум.
www.instagram.com
Osven javni likovi mn poretko peder da sretnam u Sk, dodeka od vnatreshnosta vrie .. od sekoe gradche manjaci i pederi ispagjaat,posebno ovie niz Evropa sho kohabitiraat sum imal mozhnost da gi zapoznaam I toa me ima iznenadeno.
Wishful thinking kurvo. Pak si pravish filmovi ama toa e.Ова вака пишано открива појче за тебе од било што. А мислев мојот кревет прибрал се егзотично во него. Хм.
Chasti nekoja orospija od tamu po mozhnost rusinka ili istochna evropa, neka mi zeme kalap I neka ti raskazhuva. Dovolno e toa.Ако сакаш ела во Швајц да си ги мериме.
Тој шо че победи, че си дупи.
Пишете на гугл закон за ратификација на договорот меѓу обединето кралство и Македонија, 2025Zatoa so napravija se sto rekoa deka nema da napravat.
Zatoa sto se predavnici od najlos vid, izrodi bez nikakvi vrednosti. Vo Kina bi im pukale vo glava bez sudenje, ovde uste imaat pravo da zboruvaat.
Uste neznaeme sto ima vo dogovorot tocno, i sds go koristi toa da sire panika. Ako e tocno deka ke nosat imigranti, dpmne pagja, toa e jasno kako den.
... не е фер, значи мое мислење мора да биде реклама или платено, а ти се скина пишувајќи тука највероватно завземајќи страна на Левица, тоа е оправдано искажување на природни емоции?Ова е бесплатна промоција на Рамче или сепак е платена?

Па и сама си кажа дека на овај свет за тебе се било за пари.... не е фер, значи мое мислење мора да биде реклама или платено, а ти се скина пишувајќи тука највероватно завземајќи страна на Левица, тоа е оправдано искажување на природни емоции?![]()