Пожар во Кочани, диско Пулс.

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не пробувам да ќарам, ме боли кур и за избори и за партии.

Ти си тажен, очигледен партиски бот. А и тој кандидатот е бот и монструм да имал два грама памет не би припарил до вмро/сдшм повторно.

Мое дете да го запалат и ја пак да сум у дувлото што е криво за овој пропали систем? Монструм со еден збор.
Автоматски споено мислење:

Овој зен член од прошла недела, апла партиски бот.....крв да серете таму у штаб.
Освен клетви, измислици и јачање преку тастатура знаеш некој нормален муабет да направиш? Толку ви сече на сите во таа Левица.

• Хаха
Reactions: Mud
Освен клетви, измислици и јачање преку тастатура знаеш некој нормален муабет да направиш? Толку ви сече на сите во таа Левица.
Фуфка од левица а? Ме боли кур и за нив, мислев да не идам да гласам али пошто сте вакви штабски ботови ќе ме натерате за сечениот да гласам.

Пак ќе ти пишам крв да серете, дали веруваш во господ, карма, што и да е, ќе го јадете кад тад.

Фуфка од левица а? Ме боли кур и за нив, мислев да не идам да гласам али пошто сте вакви штабски ботови ме натеравте за сечениот да гласам.

Пак ќе ти пишам крв да серете, дали веруваш во господ, карма, што и да е, ќе го јадете кад тад.
А бе колнач, јас гласав за ВМРО во прв круг. Нит сум член, ни ништо. 301000 луѓе се ботови и треба да се разболат? Плус 125000 од СДС? Ти си ненормален.

• Хаха
А бе колнач, јас гласав за ВМРО во прв круг. Нит сум член, ни ништо. 301000 луѓе се ботови и треба да се разболат? Плус 125000 од СДС? Ти си ненормален.
Не само што си член туку и си пишуваш домашно на форумов за утре да немораш, да можеш го ладиш у штаб и да имаш време за некој плакат да залепиш.

Не само што си член туку и си пишуваш домашно на форумов за утре да немораш, да можеш го ладиш у штаб и да имаш време за некој плакат да залепиш.
немораш = не мораш. Крмов ти ли си?

Кај нас 63ца изгореа и никој не поднесе оставка од морални причини. Толку морал имаат политичарите наши. Ајде вакви убиства како ова во Словенија кај нас се секојдневие па ако така нашиве даваат оставки сите министри ке ни бидат Оливер еднодневниот. Но за трагедии како Кочани, модуларна, лаксарци, автобусот во Бугарија .... најпрво треба да има морален чин на оставки а потоа истрага и правда. За Кочани требаше барем 2-3 министри да дадат оставки како морален чин, но стоката нема морал.

Дај бре не ги јачајте овие ко јаки муда. Убил некој некого крвнички со тепање а ние и во таков случај че ги земаме ко репер. Дај не се самопонижувајте.

Дај бре не ги јачајте овие ко јаки муда. Убил некој некого крвнички со тепање а ние и во таков случај че ги земаме ко репер. Дај не се самопонижувајте.
Доволно е да изгуглаш две минути и да видиш дека ликов бил 4 години министер за внатрешни и дека во Словенија има избори за 5 месеци. Дополнително, 29 убиства имало лани. Доста со ретардирани споредби.

Доволно е да изгуглаш две минути и да видиш дека ликов бил 4 години министер за внатрешни и дека во Словенија има избори за 5 месеци. Дополнително, 29 убиства имало лани. Доста со ретардирани споредби.
Да, ние сме такво дно што нема никаква смисла споредување со било кој од цивилизацијата и за било што.

Да, ние сме такво дно што нема никаква смисла споредување со било кој од цивилизацијата и за било што.
Во Европа само две земји се Цивилизација во моментов, а тоа се Швајцарија и Норвешка. Се друго е пиши пропало.

Па емигрирај ако не ти чини.
А зошто јас да емигрирам? Не е ова земја туѓа па јас да бегам и да ја оставам на гомнарите. Не, ке дојде ден кога ке емигрираат арамиите и некадарните.

• Ми се допаѓа
Никој не ти рече дека ние сме цвеќиња за мирисање, туку дека е невкусно да мешаш крвничко тепање во Словенија со ова што се деси кај нас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom