Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Strumica ja drzat selata, vaka samo gradot veke i ima poveke Cigani, ako zborime za mlado naselenie do 29 godini.
Сами сме криви за успех на една нација е работата(парите) и наталитетот.
Тие работат СЕ само да бидат финансиски моќни и воедно имаат 3 деца минимум. Е така ќе не победат нема потреба од дронови и пушки.

Strumica ja drzat selata, vaka samo gradot veke i ima poveke Cigani, ako zborime za mlado naselenie do 29 godini.
Не е до толку лошо.Мислам дека околу 2/3 под 30 години се Македонци а останатото се цигани.До скоро имавме околу 80% новородени во (општина)Струмица

Дпне продаде кучата на Ќосето во Голозинци, не е реално колку глупи политичари имаме, 30 години ретардоси.

Требаше да го послушате Љубчо Георгиевски во 2001ва. Требаше и Бугари во устав да ставите, требаше и територијална организација да спроведете нова и да влезете во ЕУ. Вака само губите долгорочно. Малодушноста на тие што се на власт и што ве лажат со евтин популизам и национализам скапо ќе ве чини.

Чашка прашање на време беше кога ќе паднеше, но изгледа за да падне во прв круг имало појачување од странство

Прегледај го приврзокот 458503
Чашка до сега била алатка на замена со Дуи. Вашите ќе гласаат за Дуи во Тетово, а нашите за ДПМНЕ во Чашка и така најверојатно до сега бил Македонец.
Инаку во Чашка околу 47% се Македонци уште многу порано ќе беше падната.
Автоматски споено мислење:

И за Чашка е он крив, исто и Долнени.
Па да сега имаме Urime Komuna e Studeniçan, Dollnen , Çashke.

Знаеш овие што гласаа за Сдс и Бучковски и продадоа се 2004 па и не ми е жал што ја урнаа куќата на Малески, сега и на дпне да му ја срушат куќата на Поп Арсов оти ништо друго не заслужуваме, колку пати дпне треба да дојде на власт а да не се повика на референдумот од 2004 и дека поделбата е неправична, да не заборавиме и дека дпне со Грујо му ја запечатија судбината на Кучево 2013 со што ги припоија Зајас и Осломеј, кретени над кретените.

Овие се албанизирани Роми.
Глупости, албанизирани роми живеат во Скопско т.н маљуци...мислам Трубарево, Огњанци, Катланово, Идризово ги имаше многу. Мислам дека Меџити е маљук.

Овие села во Чашка се завземени од браќава уште пред 200 години.

Глупости, албанизирани роми живеат во Скопско т.н маљуци...мислам Трубарево, Огњанци, Катланово, Идризово ги имаше многу.

Овие села се завземени од нив уште пред 200 години.
Така ми личат на сликата,можеби грешам.

Не ми јасно што лелекате, цело време пропагирате да не излегувал народ да гласа, да бојкотирал, терате малодушна политика на самопонижување, омраза кон све свое, се исмејувате кон луѓе патриоти, и кога дојде да се соберат плодовите од тоа што се посеало, наеднаш лелеци се слушаат. Сакате нешто подобро, тргнете од себе си.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom